• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfennnn yardım lütfennn

missmature

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
25
5
1
30
Amh değerim 0,18
Yaşım :30 ve 5 aydır evliyiz doktor bana doğal ve tüp bebekle çocuk sahibi olman çok düşük dedi.Ne olur fikri olan bana umut olacak bir şey söylesin🥹🥹🥹Ne yapmam gerekiyor?

Amh değerim 0,18
Yaşım :30 ve 5 aydır evliyiz doktor bana doğal ve tüp bebekle çocuk sahibi olman çok düşük dedi.Ne olur fikri olan bana umut olacak bir şey söylesin🥹🥹🥹Ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşım amh 0.01 di. 13 haftalık hamile. Tüp bebek. Niye imkansızmış?

Sağlıklı beslenip sigara alkol tüketiyorsanız bırakın, en kısa sürede laboratuvarı iyi bir merkezde deneyimli bir doktorla tüp bebek tedavisine başlayın bence. Sizden çok daha düşük amhla hamile kalan bir sürü kadın var burada, darısı size olsun 🙏🏻

Gayette olur bu arada tek yumurta yeter tüp bebekte.. kendi doktorum prof.sabri cavkaytarı öneriyorum istanbulda kendisi Brüksel tüp bebek merkezinde ..

Amh değerim 0,18
tabikide o doktora bida gitmemek gerekiyor .
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Tüp bebek merkezi varmi yaşadığınız il ilçe kasaba bilmiyorum gidin görüşün

tabikide o doktora bida gitmemek gerekiyor .
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Tüp bebek merkezi varmi yaşadığınız il ilçe kasaba bilmiyorum gidin görüşün
Eşimin görevi itibariyle Ağrı/Doğubayazıt’tayız ama Iğdır’da özel bir kliniğe gittik.Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Sağlıklı beslenip sigara alkol tüketiyorsanız bırakın, en kısa sürede laboratuvarı iyi bir merkezde deneyimli bir doktorla tüp bebek tedavisine başlayın bence. Sizden çok daha düşük amhla hamile kalan bir sürü kadın var burada, darısı size olsun 🙏🏻
Yüreğime su serptiniz Rabbim razı olsun çok sağ olun🌸

Back