• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFENNN BİR AKİL VERİN

Sevilp25

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
23
10
8
29
Merhaba arkadaşlar adım Sevilay bundan 3 hafta önce aşırı korku nedeni ile psikiyatriye gittim doktor anksiyete olduğunu söyledi esmax kullanıyorum 17 gün oldu ama arada gene sıkıntı basması ellerimde titreme ve panik ve dizlerim çözülüyor sanki oluyor korkuyorum neden acaba ilaç fayda etmiyor mu yoksa hala yan etkiler mi bilemedim !😢

Merhaba arkadaşlar adım Sevilay bundan 3 hafta önce aşırı korku nedeni ile psikiyatriye gittim doktor anksiyete olduğunu söyledi esmax kullanıyorum 17 gün oldu ama arada gene sıkıntı basması ellerimde titreme ve panik ve dizlerim çözülüyor sanki oluyor korkuyorum neden acaba ilaç fayda etmiyor mu yoksa hala yan etkiler mi bilemedim !😢

Doktorunuz ile iletişim halinde olun lakin bu gibi ilaçların 1. ayında etki etmesi tamamen etki etmesi mümkün olmayabilir.Süreç açısından bakılır ise normal.

Çok teşekkür ederim sağolun doktorum 4 hafta dolduktan sonra kontrole gelmemi söylemişti

Dediğiniz ilacı ben hiç duymadım yanında panik anında rahatlayacağınız ilaç vermedi mi yaşadığınız bir panikatak ve anksiyete hali zanax tranko tarzı bir ilaç daha vermedi mi ek olarak

İlaçların da yan etkisi olabilir .. bende gitmeyi düşündüm bi kaç defa ama sonra çekindim ilaçların yan etkisi cokmus

Sadece bunu verdi 10 mg lik bir hap
İlacın tam etkisi 6 haftada gösteriyor ben baktım ilacın prospektüsüne sizin semptomlarınıza uygun da ben bu ilacı pek duymamıştım panikataktan oluyor titreme dizlerin bağı çözülmesi ilaçtan önce de aynıydı dimi ilacın yan etkisi gibi değil yani 6 haftada başlıyor tam etki

Back