Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünüşe bakılırsa dün yumurtlamışsın canım. Zaten testlerin gün içerisinde 2 kez yapılması önerilir. Mesela sabah ve akşam. Dün ya da bir önceki gün ilişki olduysa şansın yüksek, sen yine de bugünü de değerlendir.
artık okadar odaklandımkı yaklasık 2 gündür ilişki oldu aradab yarım saat gectı sılık cızgı hafıf cıktı
Tamam stres yapma. Yumurtlaman gerçekleşmiş, hayırlısı olsun, inşallah tutar da. Şimdi yapman gereken kafandan acabaları çıkarıp adet dönemini beklemek. Bu kadar takıntılı olursan tutmaz, kafanı dağıtmaya çalış
canım cok sağol bılgı verdıgın ıcın takmıcam uzulmcm ınsallah olurr
Folik asit kullanıyorsun di mi?
hayır kullanmıyorum doktora gıdıcem pazartesı off bu doktor benı cıldırtıyo zaten bakmadı tahlıllerıme falanda dedı pazartesı gelınce bakıcam
Korkutmak değil canım. vücudunu hazırlamak için önemli o. Bi de o bir ilaç değil, dolayısıyla başlamanda sakınca yok. O bir vitanemin zaten b9 vitamini hatta. Eczaneden alıp günde yarım içmeye başla istersen, ben öyle başlamıştım. Şu an tam da yumurtanın döllenme dönemindesin çünkü. Zararı değil faydası olur sana
pardon cnm ılac ısmı veılmıyodu bısey daha sorucam gunluk ped kullanıyorum sarı akıntım oluyo ve ıdrar yaptıgım kapda böle kucuk kucuk beyaz seyler var bunun sebebını bılıyomusun
Bunu söylememde sakınca yok, forumda çok görüyorum çünkü. İsmi; folbiol
İdrar yolu enfeksiyonu nedeniyle olabilir o döküntüler. Ama bazen de sadece epitel hücre oluyor onlar. Yani zararsız. Doktora gitmeden bilemezsinki