- 16 Haziran 2014
- 30
- 0
- 96
- Konu Sahibi begonvil92
arkadaşlar meraba ya benim sorunum çok büyük beni sıkılmadan dinlerseniz çok sevinirim 23 yaşında ve evliyim benim sorunum annem 3 kardeşiz küçük kardeşim 16 yaşında birde polis abim var annem son 2 yıldır babamı aldatıyo kardeşimle kesinlikle buna eminiz kim oldğunuda çözdük tanıdığımız biri ama elimizde ispat yok bursada oturuyoruz bu adam babamında tanıdığı karısıyla evimize bile gelmişlerdi ama babamı nasıl ikna ediyosa babam ona inanıyo annem gece 10larda eve geliyo ve babamda hiç bişey söylemiyo hergün dışarda arkadaşlarlayım diyo babamda tam bir saf aslında zekidir ama anneme zaafı var adamın babama bunu kardeşim imaa etti ve babam oolmaz öyle şey deyip kardeşime kızdı suçlu biz olduk annem bana resmen takık kardeşimle kavga ederken bile hemen ablanda şöyle böyle deyip beni kötüler abimi bana kardeşimi abime yani hepimizi kötüler ama dışarıda iyilik meleğini oynar ben evlendim kurtuldum şimdi kardeşime evde işkence çekitiyor evde doğru düzgün yemek yapmıyo sevgisine hergün saklama kabında sarmalar tatlılar götürüyo eve artıkları bırakıyo o kadar belliki aldattığı ve kesinlikle beni kıskanıyo siz şimdi buna inanmıcaksınız bi anne nasıl yapar diceksiniz ama tam olarak böyle benim kötü olmam için arkamdan işler çeviriyo kardeşime seni doğurduğuma lanet olsun umrumda değilsiniz falan diyo ve o kadar alışveriş manyağı bi kadınki kardeşime 1 yılda ucuzundan ayakkabıyı zorla alırken kendine yemin ediyorum abartısız ayda en az 5 çift ayakkabı alır en az bin beşyüz para harcar babamın bütün parasını sülük gibi emiyo babam seneye emekli olcak tazminat alcak 90 bin gözü onda eminiz bi şekilde artık boşansınlar istiyoruz ama elimizde kanıt yok biz hergün işkence çekiyoruz evde terör estiriyo dedektifler 2 bin lira istiyo nasıl yakalayabiliriz bilmiyorum annem çakalın önnde gidenidir biz takip edemeyiz bursada bunu kim yapabilir ispatlamamız lazım akıl verin nolur ayrıca kardeşimi psikoloğa götürüyo iyi değil diye psikolog bile anneme hayret etti yaptıklarını duyunca onu çağırdı bizi babama abime kötülüyo akıl verin nolur