• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfenn lütfen acilen fikirlerinize ihtiyacım varr :(((((

bence eşini kırmaya değmez bir elbise için. tamam seni anlıyorum,çok sevmişsin çok beğenerek almışsın ama düğüne kadar başka elbise de alabilirsin bence. ya da bi şekilde ikna edebilirsin eşini. :4:

Insallah ikna edicem canim :) emin adimlarla ilerliyorum o yolda :)) evlenmeden once boyle degildi..bana karismazsin degilmi dedigimde sence ben oyle gerikafali bir adama benziyormuyum deyip bana çikişiyordu..simdide durum bu :-/ erkeklere bastan taviz vermemek lazim aslinda.yoksa elini verdinmi kolunu kurtaramiyorsun

Ben de olsam izin vermem :)
Etrafa güzel, etkileyici görünmek eşinizin gönlünü
yapmaktan önemli olmasa gerek:34:
Yeni elbise alın beraber..

Ben de olsam izin vermem :)
Etrafa güzel, etkileyici görünmek eşinizin gönlünü
yapmaktan önemli olmasa gerek:34:
Yeni elbise alın beraber..

Tabiki öyle bir derdim yok hicbisey ondan önemli degil ama bir erkek karisina guveniyorsa onun tavrindan ve karakterinden eminse nicin onun giyimine kusamina müdahale ederki..sirf egosunu tatmin etmek icin..işte ben buna anlam veremeiyorum :-/ saol canim yinede yardmci oldugun icin

Tabiki öyle bir derdim yok hicbisey ondan önemli degil ama bir erkek karisina guveniyorsa onun tavrindan ve karakterinden eminse nicin onun giyimine kusamina müdahale ederki..sirf egosunu tatmin etmek icin..işte ben buna anlam veremeiyorum :-/ saol canim yinede yardmci oldugun icin

Sırf egosunu tatmin etmek için olduğunu düşünmüyorum canım.
Sevdiğini yabancı gözlerle paylaşmak istemediği için :34:
Bir bayan olarak ben bile eşime alıcı gözle bakıldığını farkettiğimde
kıskanıyorum... Bu tür kıskançlıklar doğaldır.
Oldukça mini bir elbiseden bahsediyoruz.

Back