Merhaba kizlar,
Nasil baslasam bilmiyorum ilk defa konu aciyorum burda..derdime kimseden bir care bulamadim ve dedimki bana etse etse KK kizlari yardim eder :) cok acill fikirlerinize ihtiyacim var..
Temmuzda bir akrabamizin dügünü var ve ben aylar önceden bu dügün icin cok zarif bir elbise aldm.mini siyah bir elbise..dar ve göbek kisminda siyak tüllü kücük iki penceresi var..herneyse ben elbisemi giyecegim günü hevesle beklerken esim simdi ariza cikariyor eger siyah corapla giymeyeceksen izin vermiyorum o elbiseyi giymene diyor(( ne yapacsgimi sasirdim sizce bir yaz dugununde siyah corap giymek garip kacmaz mi?? ( lutfenn bana bir akil verin napicam ben simdii ((
Tadınızı kaçırmaya değmez bunun için canım
Küçük şeyleri dert ederek büyütmeyin.
yaz günü abes durur bencede,
ya elbişseden vazgeçmeli yada eşini ikna etmelii,
madem istemiyor giymeni gidin beraber yenisini alsıan ceremesini çeksin
elbiseyi alırken bilmiyomuydunuz izin vermiceni. birden mi kıskanç kesildi
Böylelikle yeni bir elbisede almış olacaksın kendine,siyah elbise siyah çorap cenazeye gidiyormuş gibi olur
Madem istemiyor giymeni, yeni bir elbise alabilirsiniz, yada elbisenizi yeniden modellendirebilirsiniz. Ben bir abiye almıştım, etek kısmı kısa değildi. Saten üstüne dantelli bir modeldi. Etek kısmında satenle dantel ayrı ayrı duruyordu. Terzi onları dikeyim dedi. Dikmiş ama acayip kısa olmuş. Aynı dantelden eteğimin ucuna eklettim, ama nişanlım dediği için değil, ben kendim giyemezdim zaten. Sende öyle bir çözüm bulabilirsineşini bir elbise için kırma
Merhaba kizlar,
Nasil baslasam bilmiyorum ilk defa konu aciyorum burda..derdime kimseden bir care bulamadim ve dedimki bana etse etse KK kizlari yardim eder :) cok acill fikirlerinize ihtiyacim var..
Temmuzda bir akrabamizin dügünü var ve ben aylar önceden bu dügün icin cok zarif bir elbise aldm.mini siyah bir elbise..dar ve göbek kisminda siyak tüllü kücük iki penceresi var..herneyse ben elbisemi giyecegim günü hevesle beklerken esim simdi ariza cikariyor eger siyah corapla giymeyeceksen izin vermiyorum o elbiseyi giymene diyor(( ne yapacsgimi sasirdim sizce bir yaz dugununde siyah corap giymek garip kacmaz mi?? ( lutfenn bana bir akil verin napicam ben simdii ((
o elbise giyilecek o koca ikna edilecek :)
yapmayin ya
yaz günü siyah corap giyilir mi
kisin bile komik olur
esinizi ikna etmeye calisin
hem niye o kadar karisiyor ki size ne giydiginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?