• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfenn lütfen acilen fikirlerinize ihtiyacım varr :(((((

duyyyguuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21
0
86
Avusturya
Merhaba kizlar,
Nasil baslasam bilmiyorum ilk defa konu aciyorum burda..derdime kimseden bir care bulamadim ve dedimki bana etse etse KK kizlari yardim eder :) cok acill fikirlerinize ihtiyacim var..
Temmuzda bir akrabamizin dügünü var ve ben aylar önceden bu dügün icin cok zarif bir elbise aldm.mini siyah bir elbise..dar ve göbek kisminda siyak tüllü kücük iki penceresi var..herneyse ben elbisemi giyecegim günü hevesle beklerken esim simdi ariza cikariyor eger siyah corapla giymeyeceksen izin vermiyorum o elbiseyi giymene diyor:((( ne yapacsgimi sasirdim :( sizce bir yaz dugununde siyah corap giymek garip kacmaz mi?? :(( lutfenn bana bir akil verin napicam ben simdii :(((

Merhaba kizlar,
Nasil baslasam bilmiyorum ilk defa konu aciyorum burda..derdime kimseden bir care bulamadim ve dedimki bana etse etse KK kizlari yardim eder :) cok acill fikirlerinize ihtiyacim var..
Temmuzda bir akrabamizin dügünü var ve ben aylar önceden bu dügün icin cok zarif bir elbise aldm.mini siyah bir elbise..dar ve göbek kisminda siyak tüllü kücük iki penceresi var..herneyse ben elbisemi giyecegim günü hevesle beklerken esim simdi ariza cikariyor eger siyah corapla giymeyeceksen izin vermiyorum o elbiseyi giymene diyor:((( ne yapacsgimi sasirdim :( sizce bir yaz dugununde siyah corap giymek garip kacmaz mi?? :(( lutfenn bana bir akil verin napicam ben simdii :(((

çok sıcaklarsın gibime geliyo, artı abeste durur,bence o elbiseden vazgeçmelisin :)

esınden degerlı mı elbıseyı ıstedıgın gıymek ?
bence degıl, olmamalı da..

Tadınızı kaçırmaya değmez bunun için canım
Küçük şeyleri dert ederek büyütmeyin.

yaz günü abes durur bencede,

ya elbişseden vazgeçmeli yada eşini ikna etmelii,

madem istemiyor giymeni gidin beraber yenisini alsıan ceremesini çeksin :1:

Sagolun kizlar fikirleriniz icin.
Calejean ahh bi vazgecebilsem o elbiseden.. :)

Ataturkcuyumben ten rengi corabada izin vermiyo malesef elbise cok kisa diye :-/

Tenesemisir canim tabikide ondan kiymetli degil ama elbiseyi o kadar cok sevdimki vazgecemiyorum :(

Madem istemiyor giymeni, yeni bir elbise alabilirsiniz, yada elbisenizi yeniden modellendirebilirsiniz. Ben bir abiye almıştım, etek kısmı kısa değildi. Saten üstüne dantelli bir modeldi. Etek kısmında satenle dantel ayrı ayrı duruyordu. Terzi onları dikeyim dedi. Dikmiş ama acayip kısa olmuş. Aynı dantelden eteğimin ucuna eklettim, ama nişanlım dediği için değil, ben kendim giyemezdim zaten. Sende öyle bir çözüm bulabilirsin ;) eşini bir elbise için kırma ;)

elbiseyi alırken bilmiyomuydunuz izin vermiceni. birden mi kıskanç kesildi :27:

Tam üstüne bastin canim :)) birdenbire kiskancligi tuttu bizimkinin.normalde karismaz pek giyimime ve herzaman giydigim kisalikta bir elbise aslinda ama yurtdisinda yasiyoruz ve ben bu sene turkiyeye tek gelicem e haliyle o dugunde yanimda olamayacagi icin kiskanclik krizi tuttu adamin :-/ 3 senedir hic gormedigim bir yuzunu ilk kez gordum

Madem istemiyor giymeni, yeni bir elbise alabilirsiniz, yada elbisenizi yeniden modellendirebilirsiniz. Ben bir abiye almıştım, etek kısmı kısa değildi. Saten üstüne dantelli bir modeldi. Etek kısmında satenle dantel ayrı ayrı duruyordu. Terzi onları dikeyim dedi. Dikmiş ama acayip kısa olmuş. Aynı dantelden eteğimin ucuna eklettim, ama nişanlım dediği için değil, ben kendim giyemezdim zaten. Sende öyle bir çözüm bulabilirsin ;) eşini bir elbise için kırma ;)

Cok sagol tatlim bu dedigin cok iyi fikir iyice bir dusunmem lazim acaba benimkinin üzerinde ne gibi bi degisiklik olabilir :)

Son düzenleme:
o elbise giyilecek o koca ikna edilecek :)
yapmayin ya
yaz günü siyah corap giyilir mi
kisin bile komik olur
esinizi ikna etmeye calisin
hem niye o kadar karisiyor ki size ne giydiginize

bence eşini kırmaya değmez bir elbise için. tamam seni anlıyorum,çok sevmişsin çok beğenerek almışsın ama düğüne kadar başka elbise de alabilirsin bence. ya da bi şekilde ikna edebilirsin eşini. :4:

Merhaba kizlar,

İki saatlik gece için bütün ömrünü geçireceğin eşini üzmeye değmez o elbiseden vazgeç esininde senin de begenecegin başka bi kıyafet seç bence

Back