• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen

snmkarakoc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2023
9
0
1
26
Merhaba arkadaşlar 40.haftada sezeryan doğumu yaptım bebeğimde solunum sıkıntısı olduğu için küvese aldılar 6 gün oldu bugün hava verdikleri hortumu çıkarmışlar küves içine hava veriliyomuş sizce iyiye işaret mi tahminen ne zaman çıkar bebeğim bu konuda tecrübesi olanlar bana yazabilir mi lütfen🙏🙏

Merhaba arkadaşlar 40.haftada sezeryan doğumu yaptım bebeğimde solunum sıkıntısı olduğu için küvese aldılar 6 gün oldu bugün hava verdikleri hortumu çıkarmışlar küves içine hava veriliyomuş sizce iyiye işaret mi tahminen ne zaman çıkar bebeğim bu konuda tecrübesi olanlar bana yazabilir mi lütfen🙏🙏
Çok yakında alırsın cnm bebeğini Allah'ın izniyle korkma tabiki iyiye işaret kaç kilo doğdu bebeğin

2950 doğdu bugün gittik görüşe sarılık olmuş bide ne zamana çıkar kötü bişey olur mu çok korkuyorum

İyi bir şey tabi. Korkmayın benim bebeğim de 2 hafta kaldı çıkar yakında. Sarılık da geçirdi orda. Kötü bir şey olmaz Allahın izniyle iyi düşünün

Bebeklerde bu tarz sıkıntılar çok görülüyor merak etmeyin sandığımızdan daha güçlü oluyorlar. Benim bebegimde ayni sebepten yattı kuvezde. Sağlıcakla kavusun

İnşallah 8 gün oldu bugün işte inşallah haftaya çıkar o zaman bebeğim sarılıktan korktum biraz bide doktor bu hafta çıkamayabilir dedi o yüzden☹️☹️

İnşallah 8 gün oldu bugün işte inşallah haftaya çıkar o zaman bebeğim sarılıktan korktum biraz bide doktor bu hafta çıkamayabilir dedi o yüzden☹️☹️
Allah bir an önce kavuştursun canım. Hiç kendini üzme kime sorsam sarılık geçirdi diyor demek ki herkeste varsa önemsiz bir şey. Bir an önce atlatır

Back