• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN YORUM YAPIN

Canım hiç bilmiyorum bu neyin nesi.. Kanaman ve sancın varsa düşük yapıyorsun büyük ihtimal.. Hemen hastaneye git baksınlar.. Bize de haber ver lütfen... Allah yardımcın olsun

meraba canim halam bi ara bahsetti onunda soyle birsey dusmustu 4 haftalik bebekmis demis doktor ona hatta halam icini bile acmis bakmis boyle ari gbi bir sey varmis yani bebekmis yinede bilemiyorum bir hastaneye git

Çook geçmiş olsun nasıl oldunuz neymiş peki gittiniz mi hastaneye😞

Burdan yardımcı olabilecek bir şey değil siz direk hastaneye gidin daha fazla bekletmeyin

LÜTFEN yardımcı olur musunuz düşük mü yaptım
Siz bunu uzun süre önce yine buraya atmıştınız. Keşke doktora gidip sorsanız bir şey var mı diye. Aynı konuyu doktora açın defalarca burda kim yardım edebilir ki böyle bir fotoya🙄

Aynı bu foto ile 1 defa açılan konuya , 2 defa da gebelikle ilgili başka bir konuda dile getirmiştiniz ve baya cevap veren olmuştu .Mesela 4 haftalık cenin fotosuna da benziyordu ,sanırın cevaplardan memnun kalmasınız.
Bence siz bu parçayı alıp kadın doğumcuya gösterin.

meraba canim halam bi ara bahsetti onunda soyle birsey dusmustu 4 haftalik bebekmis demis doktor ona hatta halam icini bile acmis bakmis boyle ari gbi bir sey varmis yani bebekmis yinede bilemiyorum bir hastaneye git
4 haftalik bebek o kadar buyuk olur mu hashas tanesi kadar olmaz mi acaba

Eklentiler

• Screenshot_20210103-090734_Chrome.webp
    Screenshot_20210103-090734_Chrome.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 36
4 haftalik bebek o kadar buyuk olur mu hashas tanesi kadar olmaz mi acaba
Haklisiniz hichaberim yoktu hamile olduğumdan ise gidip geliyodum anlamadım da ama iştahım çok çok açılmıştı benim yemegimbitince arkadaşımın da tabağını yiyodum 1 buçuk aylık olabilir yarın hastaneye gidicem bakalım ne çıkacak

Back
X