Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu kadar olmasa da Kocaman parça düşmüştüRahim duvarı öyle düşer mi![]()
Canım o parçayı kavanoza koy üstüne su ekle kapat bekle eğer erirse pıhtıdır ama erimezse bilki düşük yapmışsınLÜTFEN yardımcı olur musunuz düşük mü yaptım
Siz bunu uzun süre önce yine buraya atmıştınız. Keşke doktora gidip sorsanız bir şey var mı diye. Aynı konuyu doktora açın defalarca burda kim yardım edebilir ki böyle bir fotoyaLÜTFEN yardımcı olur musunuz düşük mü yaptım
4 haftalik bebek o kadar buyuk olur mu hashas tanesi kadar olmaz mi acabameraba canim halam bi ara bahsetti onunda soyle birsey dusmustu 4 haftalik bebekmis demis doktor ona hatta halam icini bile acmis bakmis boyle ari gbi bir sey varmis yani bebekmis yinede bilemiyorum bir hastaneye git
Valla bi bakın isterseniz ben benzettim4 haftalik bebek o kadar buyuk olur mu hashas tanesi kadar olmaz mi acaba
Yok cnm bu kadar buyuk olmaz. Kese mercimek kadar bebek hashas tanesi kadar zaten bebek bile gozukmez bu haftada ultrasondaValla bi bakın isterseniz ben benzettim![]()
Ne bilimYok cnm bu kadar buyuk olmaz. Kese mercimek kadar bebek hashas tanesi kadar zaten bebek bile gozukmez bu haftada ultrasonda
Benziyir ama o mikroskopla buyutulmis haliNe bilimnette bu foto var ama benziyor değil mi? Yani ben mi benzettim neyse ...
Ay ne bilim hiç hamile kalmadım yaBenziyir ama o mikroskopla buyutulmis hali
Haklisiniz hichaberim yoktu hamile olduğumdan ise gidip geliyodum anlamadım da ama iştahım çok çok açılmıştı benim yemegimbitince arkadaşımın da tabağını yiyodum 1 buçuk aylık olabilir yarın hastaneye gidicem bakalım ne çıkacak4 haftalik bebek o kadar buyuk olur mu hashas tanesi kadar olmaz mi acaba