• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yol gösterin Bursa Da gerçekten iyi bir...

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.063
598
38
çok bıktım artık evlendiğim günden beri burnum b..tan çıkmadı resmen..işinin ehli gerçekten samimi bursa da olan iyi bir kadın doğumcu ya da jinekolog...(ultrasonu bodrum katında olmayacak inemiyorum korkum var)
bi kaç gündür pişik oldum sanıyordum bi baktım elime bir beze geliyor sol dudak arka tarafı..girişe yakın..kürtaj olalı 3 ay olacak ama benim aşağıda sorunlarım bir türlü kesilmedi..

biliyosunuz süreçten sonra midem şişti nefesim kesildi boğaz ağrılarım kaldı geniz akıntılarım başladı yukarıyı bir şekilde hallederim de aşağıdaki sıkıntılar tükenmedi gitti..göbek deliğimde iltihaplı akıntı bugün kahverengiydi hatta sol kasıkta sancılar bir de biraz önce farkettiğim sol dudak arkasındaki beze..fikri olan var mı birde dediğim gibi beni kandırmayacak dinleyecek işinde iyi bir kadın doğumcu ya da jinekolog..lütfen kızlar cevaplarınızı bekliyorum...

bu arada aşağıyı temizlesin diye aktardan hel-kim in civanperçemi macununu üst solunumdaki sıkıntılarım içinse aynı markanın zencefilli macununu aldım...ben bıktım 3 aydır durmadan doktora gidip sonuçsuz dönmekten..bir yol gösterin..

Ankara olsa sana bir suru sayardım ama bursa :/
canım ankarada ya da konya da olsam benimde gideceğim yer çok ta bursa da şamar oğlanına döndüm ben artık bunalıma girdim..bu genitalimde çıkan beze nedir kötü bir şey midir onuda bilmiyorum normalde hemen koşarım doktora ama dedim ya bende bıktım artık...sağol bu arada

özel muayenehaneymiş yeni gördüm çok sağolun tahlillerini kendisi yapıyor değil mi göndermiyor yani bir hastaneye bir de ücreti nedir..bu arada ultrasonu bodrum katlarında falan değil dimi hani ferah bir alan olması lazım bana..

tatlım medical park Ahmet yılmaz şiddetle öneririm
7 yıllık doktorum ve bütün çevrem ona gidiyor
bodrum katı da değil muayenesi

tatlım medical park Ahmet yılmaz şiddetle öneririm
7 yıllık doktorum ve bütün çevrem ona gidiyor
bodrum katı da değil muayenesi
medikal parktan çok memnun ayrılamadım ben gerçi ahmet bweye hiç gitmedim Allahı var..sağol fikrin için değerlendiricem..

Mudanya yolunda umi plazada yeri ucretide 450 tl tahlillerde orada yapiliyor ayni ay icinde 3-5 defada gitsen bir defa ucret oduyosun ben ilk gebeligimde sorunlar ciktiginda ciktiginda tanimistim kendisini psikolojik olarakta cok destek oluyor tavsiye ederim

Mudanya yolunda umi plazada yeri ucretide 450 tl tahlillerde orada yapiliyor ayni ay icinde 3-5 defada gitsen bir defa ucret oduyosun ben ilk gebeligimde sorunlar ciktiginda ciktiginda tanimistim kendisini psikolojik olarakta cok destek oluyor tavsiye ederim
canım mail attım kendisine fakat muayene ücreti 450 lira ise beni fazla aşar bi garip memurum ben.

Evet canim muayene ucreti yuksek butceyi biraz zorluyo ama dusunursen acibademle baglantili calisiyo ve ozel sigortalar falanda geciyo
özel sigortam yok canım jimer tüm paramı yedi bitirdi malesef şu an için kalmadı..ilk düşüğümdü benim..daha çok sol dudak arkasındaki beze ve ön kısmındaki sivilce kılıklı şeye çözüm arıyorum şu an

Gecmis olsun canim ya sen kürtaj neden olmustun ? Düşük mü yapmistin ?
kalbi durdu dediler ..kürtajdan sonra gelip zaten kesen bozuktu dediler..burası memleketimiz değil,bilinçsice önümüze gelen ilk doktora gittik..artık öyle yapmak istemiyorum..

kalbi durdu dediler ..kürtajdan sonra gelip zaten kesen bozuktu dediler..burası memleketimiz değil,bilinçsice önümüze gelen ilk doktora gittik..artık öyle yapmak istemiyorum..
O kadarda takılıyorum siteye ama farketmemisim konunu kusura bakma acil şifalar diliyorum

Ben Meral candan sözer'i tavsiye ederim gerçekten çok iyi bir doktor görümcemin tavsiyesiyle gittim onunda sorunlu hamileliğini farkedip araştırma hastanesine yönlendirmiş hala saöylerler onun sayesinde sorun farkedildi diye annemide kanser ihtimalinden kurtarmakla çok çok memnun kaldığım bir doktor benimde hamilelik takibimi yaptı ben kendisini bütün yakınlarıma tavsiye ediyorum kükürtlüde özel muayenehanesi var, benim gittiğim dönem konur hastanesinin ortaklarından biriydi ve bütün tahlilleri vs.. Oraya çok uygun ücretlere yaptırıyordum

çok bıktım artık evlendiğim günden beri burnum b..tan çıkmadı resmen..işinin ehli gerçekten samimi bursa da olan iyi bir kadın doğumcu ya da jinekolog...(ultrasonu bodrum katında olmayacak inemiyorum korkum var)
bi kaç gündür pişik oldum sanıyordum bi baktım elime bir beze geliyor sol dudak arka tarafı..girişe yakın..kürtaj olalı 3 ay olacak ama benim aşağıda sorunlarım bir türlü kesilmedi..

Murat aslan 240 ti yanilmiosam esentepede oda sanirim yeni yeri bi kez gittim tasindigi yere cok manzarali rahat ol :) inrahim avci da 2. Kat

biliyosunuz süreçten sonra midem şişti nefesim kesildi boğaz ağrılarım kaldı geniz akıntılarım başladı yukarıyı bir şekilde hallederim de aşağıdaki sıkıntılar tükenmedi gitti..göbek deliğimde iltihaplı akıntı bugün kahverengiydi hatta sol kasıkta sancılar bir de biraz önce farkettiğim sol dudak arkasındaki beze..fikri olan var mı birde dediğim gibi beni kandırmayacak dinleyecek işinde iyi bir kadın doğumcu ya da jinekolog..lütfen kızlar cevaplarınızı bekliyorum...

bu arada aşağıyı temizlesin diye aktardan hel-kim in civanperçemi macununu üst solunumdaki sıkıntılarım içinse aynı markanın zencefilli macununu aldım...ben bıktım 3 aydır durmadan doktora gidip sonuçsuz dönmekten..bir yol gösterin..
Cok gecmis olsun saskinliklardayim ilk kez denk geldim size o yuzden gecmisi bilmiorum fakat tum sorunlar sizi bulmus tekrar gecmis olsun.....

Dr a gelince eger maddi sikinti yok ise murat aslan i tek gecerim ozel muaynansesi war ama bir numara.....

Eger maddi aciyi zorlayamam diosanda ibrahim avci ozel esentepe hastanesinde bu da super

allah yardimcin olsun eger yukarda akintim geniz akintim dediginse dogru anladisam geniz akintisinin yani sinuzitin bic bir tedavisi yok hatta birak aksin akmayiva benim oldugu gibi migren sahibi oldum insallah olmaz ole bisi :(

Back