lütfen yardımmmmmmmm...

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
41
arkadaşlar açtığım topiği okuyanlar bilir 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama eşimin işi dolayısıyla henüz doktora gidemedim son adet tarihimin ilk gününden öğrendiğim kadarıyla yani netten hesapladım 4 hafta 4 günlük hamileyim ve ben 20 ağustosda kızamıkçık aşısı oldum sağlık bakanlığının toplu olarak yaptırdığı aşıda yani tahminimce 20 gün sonra hamile kalmış oluyorum ve bana hiç böyle bi uyarıda bulunmadılar ben napacam şimdi çok kötüyüm yardım edin lütfenmafoldumbenmafoldumbendoktoroda en erken yarın gidebilirim...

telaslanma canım..
asıdan 20 gun sonra hamıle kalmıssın tahmınım etkılemez.içini ferah tut yarın dr ye gıttıgınde sorarsın...

telaslanma canım..
asıdan 20 gun sonra hamıle kalmıssın tahmınım etkılemez.içini ferah tut yarın dr ye gıttıgınde sorarsın...
inşallah ya çok kötüyüm eşimi aradım oda çok kızdı haberi yoktu kayınvalidemle yaptırmıştık aşıyı Allahım bu bir kabus olmalımafoldumbenya 20 günden daha azsa

kızamıkçık aşısı canlı virüslerden oluştuğu için kimi doktorlar 1ay kimileri de 3 ay hamile kalınmamalı diyolar.eğer daha önce bu hastalığı geçirdiysen aşının çok da bi etkisi olmaz bebek üstünde diye biliyorum.en doğru bilgiyi doktorun vericektir tabi.inşallah bi problem olmaz.ama yapanların da uyarması lazım herkes bilmek zorunda değil.devlet bi iş yapıyo hayrına ama işte böle yapmış olmak için.sen gönlünü ferah tut sakin ol.bi doktora git bakalım ne diycek.sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına.

kızamıkçık aşısı canlı virüslerden oluştuğu için kimi doktorlar 1ay kimileri de 3 ay hamile kalınmamalı diyolar.eğer daha önce bu hastalığı geçirdiysen aşının çok da bi etkisi olmaz bebek üstünde diye biliyorum.en doğru bilgiyi doktorun vericektir tabi.inşallah bi problem olmaz.ama yapanların da uyarması lazım herkes bilmek zorunda değil.devlet bi iş yapıyo hayrına ama işte böle yapmış olmak için.sen gönlünü ferah tut sakin ol.bi doktora git bakalım ne diycek.sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına.
Allahım nolur bi sorun olmasın nefret ediyorum bu tür insanlardan ya hiç bir uyarıda bulunmadı koyun sürüsü gibi almışlar milleti sıraya ne hamilemisin diye soruyo ne uyarısını yapıyo yarını beklemek bana 1 yıl gibi gelecek ömrümden ömür gidecek bugün.. yinede teşekkür ederim..

canım stres yapma...başka sayfada yazdıklarımı okumuşsun..bende aynı şeyi yaşadığımda drlar önce kızdı bana ama aşı için değil stres yaptım diye..ya aşı tutmadıysa bebeğine zarar gelmediyse sen stres yapıp zaten düşüreceksin sakin ol dediler..sende sakin ol...dur bakalım belki aşı tutmadı ne biliyosun...

sanırım aşıdan sonra adet olmuşsun..birde yumurtlama dönemine kadar geçen süre var...bu süre 1 aya yakın bir süre ise sorun olacağını sanmam...
ben hemen hemen aynı hafta hamile kalmışım alındı malisef...ah o kan tahlili çıkmadı bebeğim o tahlilde ve alındı..:))

canım stres yapma...başka sayfada yazdıklarımı okumuşsun..bende aynı şeyi yaşadığımda drlar önce kızdı bana ama aşı için değil stres yaptım diye..ya aşı tutmadıysa bebeğine zarar gelmediyse sen stres yapıp zaten düşüreceksin sakin ol dediler..sende sakin ol...dur bakalım belki aşı tutmadı ne biliyosun...

sanırım aşıdan sonra adet olmuşsun..birde yumurtlama dönemine kadar geçen süre var...bu süre 1 aya yakın bir süre ise sorun olacağını sanmam...
ben hemen hemen aynı hafta hamile kalmışım alındı malisef...ah o kan tahlili çıkmadı bebeğim o tahlilde ve alındı..:))
çok teşekkür ederim çok rahatlattınız beni özel mesajla cevap attım size ama burdanda çok teşekkür etmek istiyorum gerçekten yüregime su serptiniz sabahtan beri ömrümden ömür gitmişti Allah razı olsun sizden...

canım merhaba bende senin gibi ve aynı durumda hamile kaldım aşıyı oldum 20 gün sonra hamile kaldım bi çok tahlil yaptırdım hiç kimsede net bi bilgi vermiyo şu anda 12 haftalık gebeyim 2 li test ve ense kalınlığına bakılacak merakle bekliyorum.Bende senin gibi aynı duyguları yaşıyorum ama kalbini bozma ve allaha dualarını eksik etme...Herşey yoluna bi şekilde girer

X