lütfen yardımmmmmm

CADISILA87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
1.519
5
0
37
İstanbul
arkadaşlar şuan ne olduğu belirsiz bir durumdayım kafamda bintane soru işaret var inşallah yardımcı olursunuz ..
nişanlımın bilgisayarında bir kaç videomu dosyamı ne oduğunu anlamadım bişey var ve ad kısmında cicikız falan yazıyor cicikız1 cicikız2 böyle 5-6tane dosyamı videomu anlamadım açmak istediğimdede listeden uygun programı seçin diyo hangisiyle açar deniyorum açamadım meraktan ölücemmmm

canım dosya yada video nun neyse işte,üstüne gel sağa tıkla..özelliklerinden bi bak dosyanın uzantısına,neymiş?

tamam uzantısı ne bilmiyorum şuan pcde o var sen bana söylermisin kalktığında hemen yapim mesela neyse ne yapmam lazım kafayı yicem ya

canım önce dosyanın ne türde olduğunu bilmemiz lazım..bunun içinde uzantısını öğrenmek gerek ki hangi programla açlıcağını bilelim..dediğim gibi dosyanın üstüne gel fareyle,sağa tıkla.en alttaki özellikleri tıkladığında dosya türü yazar..onu öğren..

sağ tıkla birlikte aç diye seçenek vardır onu tıkla listeden media player ı seç. eğer açılmazsa yine sağ tıkla birlikte aç de listeden picture manager veya photo veya paint i seç..
bunlarla açılmıyorsa normal bir video veya resim dosyası değildir..

herhangi bir video programında açmaya çalış.
mesela winap,media player,vlc,bs player ne varsa işe
sonra haber ver bende merak ettim neymiş o cici kız :jeyyar:

kızlar duramıyorum öğrenmem lazım inat gibi kalmıyor pcnn başından yarına kadar uyuyamam son 8dk kaldı benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…