lutfen yardimmmm:(:(

tombulll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
29
4
38
arkadaslar 4 hafta 4 gunluk hamileyim..ilk kan test yaptirdigimda 4+1 haftalikti beta 56 cikti 4+3 gunlukken yaptirdigimda da 96 olmustu kese gorunmuo henuz bu durum normal mi deger fazla dusuk degil mi sizce dusuk riski mi var ya da neden olabilir..lutfen tecrubelerinize ihtiyacim var ilk gebeligim cok korkuyorum

canım degerin katlanarak gitmesi önemli bi kaç gün daha geçsin bir daha yaptır şimdi bşy söylemek için erken.burda bir çok arkadaşın senin gibi olup düzenli katlanarak devam etti sabret

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun benimde ilk bebeğim niye bu kadar sıkıntı yaptın kendibe anlamadım benimki 26 çıkmıştı düşün yani şimdi 2 aylık hamileyim için rahat olsun keseyi 5+5 te gördüm kalp atışlarini 7 haftalıkken bhcg 1000 küsür olması gerek kese için o da alttan bakıldildığinda görülür merak etme haftaya görürsün keseyi

bugunki degerim 141 cikti saglikli bir gebelik gibi gorunmuyor dedi doktor dis gebelige gidis var gibi dedi hayirlisi diyebiliyorum sadece

Canini hic sikmana gerek yok benim ablaminda kesesi gozukmuyordu hamileleginde cumku rahim duvarinin arkasinda kalmis dedi doktor ama bunu gittigi 3. Doktor soyledi ona ilk ikisi gebelik yok ya da dusuk tehlikesi var dedi suanda 38 haftalik hamile o yuzden rahat ol yemene icmene ve ozellikle dinlenmene cok dikkat et
bugunki degerim 141 cikti saglikli bir gebelik gibi gorunmuyor dedi doktor dis gebelige gidis var gibi dedi hayirlisi diyebiliyorum sadece

desteklerinize cokkkk ama cok tesekkur ederim arkadaslar baska bir doktora gittim ogleden sonra evet dusuk ama bence o kadar umutsuz degil dedi bebege sans verelim 1 hafta daha izleyelim dedi icime bir derece su serpti tum ihtimalleei anlatti en azindan..doktor cookk onemli cok umarim herr sey yoluna girer bebegim saglikli sekilde yerlesip buyur..

Iyi yapmissin canim moralini yuksek tut canibi hic hir seye sikma suanda 3n onemlisi sensin bolbol sivi tuket ve muhakkak gun icinde ayaklarini uzatarak dinlenmeye calis ayrica kuvveyli seyler de yemeye bak bence gecicek kotu dusunup kendini karartma

aammiiiinnnn umarim oyle olur kendimi her ihtimale hazirlamaya calisiyorum 2 gun araliklara takibe devam sonucu bildiririm..sonsuz tesekkurler destekler icin..

arkadaslar son olcumde hcg 249 dan 556ya yukseldi ilk defa normal artti yani yarin tekrar kan vericem cuma keseyi gormeyi umuyoruz tamamen saglikli bi gebelik de olabilir yani..heyecanla bekliyorum..

Canım bende de böyle oldu 4+3 te kese nokta gibiydi 2 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi doktor beta değerlerimi bilmiyorum ama iki hafta sonra gördük çok şükür. Endişelenme cuma günü hayırlısıyla görürsünüz keseyi inşallah

arkadaslar son olcumde hcg 249 dan 556ya yukseldi ilk defa normal artti yani yarin tekrar kan vericem cuma keseyi gormeyi umuyoruz tamamen saglikli bi gebelik de olabilir yani..heyecanla bekliyorum..
Bence degerin gayet iyi. Keseyi gorursunuz insallah. İcini ferah tut hersey yolunda bence. Haber ver bize:)
Gec dollenmedendir.

ben de oyle umuyorum insallaaaaaahhh...doktor da ben iyimserim dedi ama burdaki doktoru dinlesem gunler once igneyle dusuk yaptirmisti bana belki de her sey yolunda doktorlar arasindaki bu farka inanamiyorum..gelismeleri haber vericem size destekleriniz icin cooookk tesekkurler:)

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz:=) rakamlara takılıp sinir etme kendini, akışına bırak herşeyi, yediğine içtiğine dikkat et tabi bu sürede:=) tebrik ederim:=)))

bazı doktorlar geç döllenmeyi, yumurtanın geç çatladığını anlamıyor. doktorum hamilelikte ilk kontrolde yumurtanın geç çatladığını anladı ve adet tarihimi bir hafta ileriye attı. ovulasyon testi kullandığım için geç çatladığını biliyordum. kese karından kan değerin 5000 civarı olduğunda görünmüyor mu? geçen yıl cumartesi kan testim 655 çıkmıştı bir hafta sonra cuma günü kese görünmüştü
değerin güzel artmış. inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve bebeğini kucağına alırsın

vajinal ultrasonla 2000lerde gorunebiliyormus benimde bugun 1000lerde cuma 2000lerde olmali insallah bugunun sonucunu yazarim tekrar...

2 gün önce 556 değil miydi? Neredeyse 2 katına çıkmış,ben bir anormallik göremedim.Sıkma canını

Benim adete 3 gün kala 25 idi, 2 gün sonra 59, 6 gün sorna 2156.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…