Lütfen Yardımmm!

siirdelisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
407
64
73
kızlar, yarın lazere gidicem diye heryerimi jiletle almam gerekiyordu.bende tahriş olmasın diye a.veralı traş kopugu kullandım. Genital bolgemede sürdüm belli bir süre sızladı sürekli su sürdüm.keske genitalime kopukten kullanmasaydim diyorum bir şey olur mu bir doktora gitsem mi

Ufff ne olabilir ki
En fazla tahris olmustur yanar yanar gecer ..
Ustunde o bolgeye surmeyin ibaresi oluyor zaten ..
Ustune degil o malum bolgeye ..
Surmeyin bi daha

bişey olursa kendini belli eder.
burda bize malum olmıycağna göre, bişey diyemeyiz.
bekle biraz, inşallah sorun olmaz.
geçmiş olsun.

Banada sıkıntı olmaz gibi geliyor ama yinede yanma uzun süre devam ederse doktora görünmek iyidir tabiki.. Geçmiş olsun..

Mantara davetiye cikarmissiniz. Kolay gelsin geçmiş olsun

ılık suyla yıkayıp kurulayın pamuklu bi iç çamaşırı giyip yarına kadar daha fazla tahriş etmeyin

Hiçbirşey olmaz sabun, köpük falan sürme uzun süre geçer ama yarın malum bölgeye epilasyon yaptırma. Hem sana tavsiyem bi önceki gün değilde 2 3 gün önce temizle jiletle kökleri çıkmaya başlaması gerekiyor.
Bende gidiyorum ordan biliyorum.

Aloe vera ürünleri kullanırken dikkatli olun epey tahriş ediyor. Ben güneş yanığıma sürüp cayır cayır yanmıştımYarın söyleyin böyle yaptım diye ona göre uygulama yaparlar.

Şunuda ekliyim
Hani biz sabunla falan yıkıyalım tertemiz olsun içimiz rahat etsin diyoruz da bende sırf genital için sıvı sabun aldım bi Zaman sonra yanmaya başladı. Doktorlar söylüyor asla sabunla yıkamayın diye çünkü genital bölge sürekli kendini temizliyormuş ayrıca sabuna gerek yokmuş.

vajina zaten kendi kendini temizleyebilen bir organ göz gibi o yüzden ekstra bir kimyasal kullanmamak lazım. sen de çok dert etme pek sıkıntı olmaz.

Evinizde aynı sefa kremi varsa onu sürün veya bepanthol merhem de aynı işi görür.. yanması tahrişi geçer.. yoksa eğer ve geçmezse lazeri erteleyin yanıkla falan uğraşmayın.. bi de lazerden 2 3 gün önce yapılıyodu jilet neden bi gün önce dediler ki

diode giriyorum canım ondan dolayı

hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim baya bir su sürdüm şuanlık bir şey yok gibi duruyor.yarın tekrar sorucam hastanede lazere giriyorum.
Yazan ellerinize parmaklarınıza sağlık,rahatladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…