lütfen yardımmm...

benim bildiğim 2 gün arayla kandan bakılıp 2 katlanıp katlanmadığı kontrol edimesi gerekiyor. dış gebelik olup olmadığını anlamak için bu. ben yeni açılan farabi hast. gitmiştim kampüs yolunda olan dr ilgisizdi. 3000 olmadan kesesi de görülmez demişti ama 6. hafta ve 2227 olmasına ragmen kese görünmüştü.

Son düzenleme:
ya bilmiyorum vitamin ilacıda verdi sadece bebek çok küçük ultrasyonda görülemeyecek kadr dedi 3 hafta sonra gel dedi başka bişeyde demedi normal gidi yo bendede bi sorun yok şimdi ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BEN GEÇ DÖLLENME DıYE DÜŞÜNÜYORUM AMA BıLEMEM TABı

bebeğin kendisini 6 haftada göremezsin zaten. o yüzden endişelenme bir sıkıntın yoksa hiç düşünme kendine dikkat et hiçbir şeyi de kafana takma

bebeğin kendisini 6 haftada göremezsin zaten. o yüzden endişelenme bir sıkıntın yoksa hiç düşünme kendine dikkat et hiçbir şeyi de kafana takma

ÇOK SAĞOL allah razı olsun İNAN BİRAZ İÇİM RAHATLADI DR GİTTİĞİMDEN BERİ ONU DÜŞÜNÜYODUM İNŞALLAH BEBEĞİM ANNESİNİ ÜZMEZ ALLAHIM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN:CüvCüv::ecrin_bebek:

bugün 7+0 dayım..kalp atışlarını duyduk..bebek 9 mm imiş..yani nerdeyse görünmüyo bile..sadece var olduğunu biliyoruz..1 hafta sonra belli olur..telaşlanma bence..henüz çookk küçük..

bugün 7+0 dayım..kalp atışlarını duyduk..bebek 9 mm imiş..yani nerdeyse görünmüyo bile..sadece var olduğunu biliyoruz..1 hafta sonra belli olur..telaşlanma bence..henüz çookk küçük..

sağol canımne blyim ilk bebeğimde böyle bişey yaşamadığım için korkuyorum birde burda 2 gündür deprem oluyo apartmanın son katındayız her sarsıntıda aşağıya hızlıca inmekten mahvoldum inşallah bebeğim iyidir ALLAHIM YARDICIMIZ OLSUN 2gündür gece gündüz sokaklardaydık ya daha yeni açıyoroum bilgisayarı :CüvCüv:

X