lütfen yardımmm...

tatlım bazıları 8.haftada 9.haftada bıle gorebılıyor. hemen uzme kendını strese sokma. gosterır hayırlısıyla bebegın annesıne kendını :ecrin_bebek:

her zaman gorulmeyebılır.......az daha bekle gec dolllenme olabılır...........ınşşşşşşşşş ıkı hafta ıcınde gorursun..............

dün gece hafif kanamam oldu yani tam kanama denilemez normal akıntını içinde pembelikler. sabah hemen doktora gittim vajinal ultrasonla bakınca bebeğin kalbi atmıyor bebeği almamız lazım dedi. ben geç döllenme olamaz mı, hamile olan diğer arkadaslarıma göre beta hcg değerim biraz geriden gidiyo zaten baştan beri dedim. kan etsti yapıldı.
b-hcg 18780 civarı cıktı hormon değerin iyi biraz bekleyelim dedi progestoron tableti verdi doktor. cok kötü oldum sizce ölmüs müdür bebeğim, yoksa normalden küçük olabilir mi? su an SAT e göre 6+9 haftalık gibi. ama dediğim gibi hormonlarım biraz geriden takip ediyo
ayrıca daha ilaca baslamadan kanamada bitti gibi oldu. daha önce dr a gittiğimde de zaten hiç görmemiştik kalp atısını. durmus mudur yoksa su an görülemiyor mudur?

canım ıstıyosan bı doktora daha gıt fıkrını al. umarım ıyı haberler verırsın bızlere. mubarek gunde allah dualarını kabul eder ınsallah... bu durumda tek bı doktorla sınırlı kalma derım ben.

ilgine teşekkür ederim zeynep
cuma günü gitmeyi düşünüyorum hem tekrardan b-hcg me baktırmayı düşünüyorum 2 günde 2 ye katlanma prensibine göre şu an için normal görünüyor. bakalım cuma günü de iki katına çıkacak mı? yine de aklıma bir sey takıldı? kullandığım progesteron b-hcg yi de yükseltir mi yoksa bebeğim yaşamıyorsa yerinde mi sayar?

bence bekle canım benimde 6+5 günlüktü göremedi doktor bende çok korkmuştum 3-4 gün sonra tekrar gittim ve gördüler çok şükür dilerim senin bebeğininde kalp atışını görürler...

görebildiğine çok sevindim aya benzer ama benim içim hiç rahat değil sanki bebeğimi kaybetcekmişim gibi bir his var içimde umarım boşuna evhamlanıyorumdur. senağlama

kıyamam ben sana öle düşünme umarım benim basıma gelen sanada gelmez:KK43: olumlu düşün inşallh güzel haber gretirirsin bize

Slm arkadaşlar benide son sat tarihime göre bebek 6 haftalık ama geçen hafta dr gittiğimde sadece 7 mm gebelik kesesi görüldü sadece dr 3 hafta sonra yine çağırdı bende çok korkuyorum inşallah bişey yoktur adetim 1 hafta geçikti test yaptım çık tı dr gittim gebelik var dedi ultrasyona sokto bebek daha çok küçük o yüzden görülmüyo dedi birde adetime 1,2hafta kala iltihap için dr gittim o zzamanda kan testi yaptı yoktu ilaç kullandım aceba ilaçlar bittikten sonramı gebe kaldım ama sat 6 haftalık gebeyim

başka birine gitmeyi düiünüyorum kent hastanesinde bir dr tavsiye ediyorlar bir dr kahraman kolbay ı. doğrusu şöyle adam gibi konusan biri olmadı benimle. kanama var diye gidince direk düşük dedi yani kalb atışı da görünmeyince missed abortus yani bebek ölmüş ama vücut dısarı atmamıs dedi. iyi ki b-hcg yaptırmısım

kamilecan ben ilk tahlil yaptırdığımda 805 ti. 2 gün arayla tekrar yapılması önemli. 2 günde bir 2 ye katlanması lazım. benim 805 ten 2227 ye cıkmıstı. sen ikinciyi yaptırdın mı? ayrıca konyanın nersindesin?

X