lütfen yardımmm ultrasonda çatladığı halde progesteronun düşük çıkması

meryemce85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
57
1
46
İstanbul
klomenle yumurta takibi 18 mm folikül çatladı dedi doktorum ama progesteron değerim 0.8 çıktı neden böyle olur bilen var mı düşünmekten kafayı yicem sizce

arkadaşlar benim yazılarım mı görünmüyor yeni üye oldum da hiç ne cevap geliyor ne bişey yanlış lık mı yapıyorum acaba

merhaba meryemcım yazını bende burda dolasırken okudum gercı bıraz gec oldu ama .... aynı sey dun benımde basıma geldı adetımın 14.günü doktora gıttım ultrasonda 5 adet gelısmıs folukul olmus dedı ıkı tanesı 21mm olmus hatta catlamaya baslıyor dedı sen ne olur ne olmaz bırde catlatma ııgnesı ol dedı garantıye alalım dıye. neyse dun 21.günümü progesterona baktırdım 0.8 cıktı .cok sasırdım ve uzuldum doktorda asılama olursan progesterın destegıne ıhtıyacın olacak dedı ben asılama yaptırmıyorum dogal yolla kalmak ıstıyroum cunkı bır sorunumuz yok . sımdı ne yapmam lazım anlamadım. pekı sen ne yaptın bu zaman zarfı ıcınde ??? ne olur bana yardım et

merhaba hilal çatlatma iğnesi olmadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…