• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN YARDIMM :( HAMİLE OLABİLİR MİYİMM?

AYNURC

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
16
3
3
34
Merhaba,
Ben doğum kontrol ilacını bırakalı 2 ay oldu ve toplamda 10 ay kullandım. ilk ay normal şekilde regl oldum. Bu ay ise 25 inde olmam gerekirken hala olmadım. Günüm geçtikten 2 gün sonra kan testi yaptırdm fakat negatif (değer 3,5 ) çıktı. bir haftatırda adet ağrısı gibi ağrılarım gün içinde oluyor fakat hala hasta olmadım. şimdiye kadar hiçbir zaman adetim gecikmemişti hep erken olurdum şimdi 9 gün geçti. bunun sebebi stres veya sürekli düşünmemmidir yoksa hamile olma ihtimalim var mıdır benim gibi böyle bir durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi ? umarım hamileyimdir :110:

Merhaba,
Ben doğum kontrol ilacını bırakalı 2 ay oldu ve toplamda 10 ay kullandım. ilk ay normal şekilde regl oldum. Bu ay ise 25 inde olmam gerekirken hala olmadım. Günüm geçtikten 2 gün sonra kan testi yaptırdm fakat negatif (değer 3,5 ) çıktı. bir haftatırda adet ağrısı gibi ağrılarım gün içinde oluyor fakat hala hasta olmadım. şimdiye kadar hiçbir zaman adetim gecikmemişti hep erken olurdum şimdi 9 gün geçti. bunun sebebi stres veya sürekli düşünmemmidir yoksa hamile olma ihtimalim var mıdır benim gibi böyle bir durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi ? umarım hamileyimdir :110:
cnm 3,5 çok normal bir değer değil anlattığın kadarıyla durum geç döllenmeye benziyor bence tam 10 gün geçtikten sonra kan testini yinele ....Allah kalbine göre versin....

Merhaba,
bende hamile kalmaya kendimi endekslemiştim ama 2 gün önce regl oldım.Eşimde üzüldü yapacak bir şey yok hayırlısı artık...sende kafaya takmadan düşünmeden hayatına devam et.Bazen çok isteyince olmuyor hüsrana uğruyor insan.Allah ne zaman verdiyse artık.Hayırlı sağlıklı olsun da gerisi boşşşş:)

aminn çok teşekkür ederim.. Peki adet ağrısı olması normal midir, hamile olsam da adet agrısı olabilir mi?

bende hamile kalmaya kendimi endekslemiştim ama 2 gün önce regl oldım.Eşimde üzüldü yapacak bir şey yok hayırlısı artık...sende kafaya takmadan düşünmeden hayatına devam et.Bazen çok isteyince olmuyor hüsrana uğruyor insan.Allah ne zaman verdiyse artık.Hayırlı sağlıklı olsun da gerisi boşşşş:)
evet insan çok düşününce olmuyor gerçekten. benimde sürekli aklımda hiç çıkmıyor. sizinde o kadar geçmiymiydi gününüz peki.. dediğiniz gibi herşeyden önce hayırlısı tabikide.

aminn çok teşekkür ederim.. Peki adet ağrısı olması normal midir, hamile olsam da adet agrısı olabilir mi?
bak ben bundan çok şüpheliyim bende acaba şimdi adetken gebe kalmış olabilirmiyim diye düşünmedim değil çünkü hem adet olup her ay düzenli,hem de hamile kalanda çok duydum...ve ben hamilelik belirtilerini son 2 haftadır yaşadım olunca şok geçirdim.

bak ben bundan çok şüpheliyim bende acaba şimdi adetken gebe kalmış olabilirmiyim diye düşünmedim değil çünkü hem adet olup her ay düzenli,hem de hamile kalanda çok duydum...ve ben hamilelik belirtilerini son 2 haftadır yaşadım olunca şok geçirdim.
5 gün vardı adet günüme

Tatlım ilactan ta olabilir hormonsal olarak ama bi iki gün daha adet olmassan kan testi yaptir inşallah istedigin gibi sonuç alırsın

Merhaba,
Cok yeniysr testte cikmamis olabilir bence hemen tekrar yaptir hamis olna ihtimalin var inşallah oylesindir :)

çok zor bi durum insan çok isteyince sürekli dusunuyo ve sonra olmayınca daha çok üzülüyo Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh
aminnn ecmainnnn....en doğrusunu doktorlarımız bilir tereddütte kalırsan ki öylesin hemen görün için rahat etsin:)

Merhaba,
canım yorum yapmadan önce adet dönemin kaç gün sürüyor ve kaçıncı günü olan ilişkide hamile kaldığını tahmin ediyorsun? bunları öğrenebilir miyim.

canım yorum yapmadan önce adet dönemin kaç gün sürüyor ve kaçıncı günü olan ilişkide hamile kaldığını tahmin ediyorsun? bunları öğrenebilir miyim.
adet dönemin genelde 5 gün sürüyor (doğum kontrol hapını kullanmadığım zamanlarda). normalde hiç bu kadar geç olmamıştı hep erken olurdum. ilişki konusunda da özellikle adet bitiminden 11 gün sonrasında sık sık birlikte olduk. hamile kalıp kalmadığıma emin olmıyorum adet ağrılarımın nerdeyse bir haftadır devam etmesinden dolayı :(

adet dönemin genelde 5 gün sürüyor (doğum kontrol hapını kullanmadığım zamanlarda). normalde hiç bu kadar geç olmamıştı hep erken olurdum. ilişki konusunda da özellikle adet bitiminden 11 gün sonrasında sık sık birlikte olduk. hamile kalıp kalmadığıma emin olmıyorum adet ağrılarımın nerdeyse bir haftadır devam etmesinden dolayı :KK43:
ben adet dönemin 26 gün mü 30 gün mü onu sormuştum canım :KK51: ona göre bakıcam geç döllenme olabilir mi die. bunu da yazar mısın?

Back