Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar grip oldum ciğerlerimi usuttum galiba nefes zor aliyorum aciyor burun akintisi ve kulak agrisida var gebe kalmaya calstgm icin ilac kullnmiyorum BITKISEL NE ÖNERRSNZ CIGERLER ICIN
Bol ılık su Nane limon ,çorba vs al C vitamini bol bol al Doktor gozlminin altında ilaç kullana bilirsin canım ama ben ilaç hiçbir şekilde kullanmıyorum karşıyım ilaca doğal yollar en sağlıklısi çok geçmiş olsun
Bol ılık su Nane limon ,çorba vs al C vitamini bol bol al Doktor gozlminin altında ilaç kullana bilirsin canım ama ben ilaç hiçbir şekilde kullanmıyorum karşıyım ilaca doğal yollar en sağlıklısi çok geçmiş olsun
kızlar grip oldum ciğerlerimi usuttum galiba nefes zor aliyorum aciyor burun akintisi ve kulak agrisida var gebe kalmaya calstgm icin ilac kullnmiyorum BITKISEL NE ÖNERRSNZ CIGERLER ICIN
Hakikî bal ve yeni mahsul toz tarçın. Ölçü bir kaşık tarçın 2 kaşık bal. Kasigin ölçüsü önemli değil. Sabah aç karnına karışımdan bir kaşık ve akşam yatmadan bir kaşık yersen atlatırsın inşallah. Ben zature atlattım Allah'ın izniyle.