- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Optimussprime
-
Hayır 2 gün sonra tekrar çağırdı. Ama geçen ay doktorum bana sonradan da gelişebilir klomenle demiştiSonradan yumurta gelişmez maalesef. Benim de ilk ay istenilen büyüklük yoktu igne için. Ama doktor bu hafta gün aşırı iliskiye devam et dedi yani döllenme ihtimali devam ettiği için. Öyle bir sey dedi mi?
Senin nasıl yumurtaların ?Sonradan yumurta gelişmez maalesef. Benim de ilk ay istenilen büyüklük yoktu igne için. Ama doktor bu hafta gün aşırı iliskiye devam et dedi yani döllenme ihtimali devam ettiği için. Öyle bir sey dedi mi?
Cuma gidicem ben bu ay icin klomenle yarın son gün.Senin nasıl yumurtaların ?
Ovülasyon testiyle takip yapıyor musun? Ben yapıyorum önceki aylarda da hiç yanlışlık olmamıştı. Benim kafamı karıştıran ve bu düşünceye iten de test oldu aslında. Dün yumurtlama bugün çatlama gösterdi ama doktor bugün 2 yumurta gördüğünü söylediTekrar sorun sonradan gelişme işini bana mantıklı gelemedi maalesef.belki 2 gün sonra gelişmiş olur yapar iğneyi benim de öyle olmuştu. 2 gün sonra gittiğimde vurmustu.
Daha yumurtlama günlerindeyim nerden baksan 14 gün var canımBen klomenle hamile kalanlardanım.ve benim adet düzensizliğim vardı dr sadece bu ay gün aşırı ilişki demişti.yumurtan iyi çünkü demişti.adet tarine ne kadar var bu arada
Kaçıncı klomen kullanışın? Benim bu ay 2Cuma gidicem ben bu ay icin klomenle yarın son gün.
Evet her ihtimale karşı değerlendiriyorum çünkü ovülasyon testi pik gösterdi kafam bu yüzden çok karıştı. Sen klomenle kaçıncı denemende hamile kaldın canım?Sen yinede dikkat et canım.tutar inşllah
Hayırlı olsun sağlıcakla büyütBenim önce adet düzensizliğim için tedavi süreci oldu sonra klomen verdi dr o ay tuttu işte.darısı başına
Amin Allah razı olsun .Hayırlı olsun sağlıcakla büyüt
Bence onlarla da kafanı kurcalama doktor kac mm oldugunu takipliyo onemli olan o. Test catlamayı hangi zamanda gösteriyo onu tam bilemiyoruz ki.Ovülasyon testiyle takip yapıyor musun? Ben yapıyorum önceki aylarda da hiç yanlışlık olmamıştı. Benim kafamı karıştıran ve bu düşünceye iten de test oldu aslında. Dün yumurtlama bugün çatlama gösterdi ama doktor bugün 2 yumurta gördüğünü söyledi
Bu 3. Ay benim.Kaçıncı klomen kullanışın? Benim bu ay 2
3. Ayda hamile kalanlar çok var inşallah senin de öyle olurBu 3. Ay benim.
Amin3. Ayda hamile kalanlar çok var inşallah senin de öyle olur
İnşallah kuzumAminBen şimdi seni takip ediyorum. Bakalım insallah bu ay guzel haberleri birlikte alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?