Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım🙏🏼🙏🏼🙏🏼Klomenle sonradan yumurta gelişir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Optimussprime

👨‍👩‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
2.672
5.857
158
Selam arkadaşlar bu ay günde 2 klomen kullandım ve siklusun 12. Günü(geçtiğimiz Cuma) iki tane 14 mm ve 15 mm yumurtam oluştu. Bugün tekrar gittim yani siklusun 15. Günü doktor yumurtaların daha küçük olduğunu 12 ye 10 gibi falan söyledi. Şimdi benim kafam şurda karıştı ovülasyon testiyle kendim takip ediyordum süreci ve dün ovülasyon testim çift çizgiydi bugün yaptım silikleştiğini gördüm. Acaba diyorum ki Cuma günü olan yumurtalar büyüyüp çatladı da bugün görünenler Cuma’dan sonra gelişmiş olanlar olabilir mi?? Ne dersiniz?? Klomenle sonradan yumurta gelişebilir diyor doktorlar acaba bunu mu yaşadım ki... öyle değilse neden ovülasyon testi önce çift çizgi gösterip sonra silikleşsin ki? Fikirlerinize muhtacım lütfen yardım edin

Sonradan yumurta gelişmez maalesef. Benim de ilk ay istenilen büyüklük yoktu igne için. Ama doktor bu hafta gün aşırı iliskiye devam et dedi yani döllenme ihtimali devam ettiği için. Öyle bir sey dedi mi?

Sonradan yumurta gelişmez maalesef. Benim de ilk ay istenilen büyüklük yoktu igne için. Ama doktor bu hafta gün aşırı iliskiye devam et dedi yani döllenme ihtimali devam ettiği için. Öyle bir sey dedi mi?
Hayır 2 gün sonra tekrar çağırdı. Ama geçen ay doktorum bana sonradan da gelişebilir klomenle demişti 11. Gün gitmiştim o zaman 20 mm tek yumurta görüyorum daha sonradan da gelişebilir demişti ben de ona binaen sordum yaşayan var mı diye

Tekrar sorun sonradan gelişme işini bana mantıklı gelemedi maalesef. belki 2 gün sonra gelişmiş olur yapar iğneyi benim de öyle olmuştu. 2 gün sonra gittiğimde vurmustu.

Ben klomenle hamile kalanlardanım.ve benim adet düzensizliğim vardı dr sadece bu ay gün aşırı ilişki demişti.yumurtan iyi çünkü demişti.adet tarine ne kadar var bu arada

Tekrar sorun sonradan gelişme işini bana mantıklı gelemedi maalesef. belki 2 gün sonra gelişmiş olur yapar iğneyi benim de öyle olmuştu. 2 gün sonra gittiğimde vurmustu.
Ovülasyon testiyle takip yapıyor musun? Ben yapıyorum önceki aylarda da hiç yanlışlık olmamıştı. Benim kafamı karıştıran ve bu düşünceye iten de test oldu aslında. Dün yumurtlama bugün çatlama gösterdi ama doktor bugün 2 yumurta gördüğünü söyledi

Ben klomenle hamile kalanlardanım.ve benim adet düzensizliğim vardı dr sadece bu ay gün aşırı ilişki demişti.yumurtan iyi çünkü demişti.adet tarine ne kadar var bu arada
Daha yumurtlama günlerindeyim nerden baksan 14 gün var canım

Benim önce adet düzensizliğim için tedavi süreci oldu sonra klomen verdi dr o ay tuttu işte.darısı başına

Bence onlarla da kafanı kurcalama doktor kac mm oldugunu takipliyo onemli olan o. Test catlamayı hangi zamanda gösteriyo onu tam bilemiyoruz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…