Lütfen yardımcı olurmusunz

Ablacım bebek olsa regl mi olursun minik kuşum 🥲🥲🥲

Korunacak kadar bilinçlisin, bunu da bilirsin. Regl, rahmin kendini yenilemesi demek. Kan ile doku parçalarının dökülmesi ile sıfırdan oluşması demek.

Bebek tutunmuş olsaydi rahim dokusu soyulurken orada kalır mıydı, regl kanıyla atılırdı.

Bebegin tutunmasiyla salgilanan hormonlar regl olmaya engel olur.

Daha nasil ispat etmemiz gerek? Hamile degilsin.
Doğru diyorsunuz biraz kendimi rahatlatmam lazım benimde 🙄

Bilmiyorum canım korunduk diyorsun 1 damla bile kaçsa hamile kalınıyor iyice eminsen bişe olmadığına strestendir 1 haftaya kadar olmazsan tekrar test yap istersen ama büyük ihtimal stresten gecikme olmuştur
Eminim çünkü hep prezervatif kullanıyoruz dediğiniz gibi inşallah stresten gecikme olmuştur bekleyip göreceğm

Merhabalar herkese ben 8 Mart'ta korunmali ilişkiye girdim ardından iki gün sonra normal regl oldum tam gününde bitti. Benim içim rahat etmediği için 5-6 kez test yaptım bu süreçte ilişki üstünden 1 ay geçti tam olarak 8 nisanda regl olmam gerekiyordu aşırı ağrım var adet olacakmisim gibi ama bir türlü olamıyorum şuan 1 gün gecikmiş durumda reglm sizce neden olabilir geçen ayda normal günümden bir gün önce olmuştum zaten yardımcı olurmusunz lütfen
Spermler en fazla 72 saat yaşar diye biliyorum eğer ilişkiye girdiğiniz kişi normal insansa 1 ay sonra sizi hamile bırakma ihtimali %0 mevsim değişikliği stres hersey etkiler gecikmeyi ayrıca korunmuşsunuz şans dahada düşüyor

Spermler en fazla 72 saat yaşar diye biliyorum eğer ilişkiye girdiğiniz kişi normal insansa 1 ay sonra sizi hamile bırakma ihtimali %0 mevsim değişikliği stres hersey etkiler gecikmeyi ayrıca korunmuşsunuz şans dahada düşüyor
Haklısınız evet zaten az önce regl oldum gibi lavabodq peçeteye geldi biraz 😊

Dalga geçmeyin lütfen içim rahat etmediği için soruyorum. Reglm geciktigi için strese girdim hatta dünde test yaptım negatif çıktı bugün ağrım çok fazla akıntı geliyo hafuften ama regl olamıyorum
Regl olamamanın gebelik dışında bir çok nedeni var..

Back