Su an nasil yardimci olabiliriz ki? Doktor önerilerini dinlemeniz gerek. Baska doktora gidip baska ilac istemelisiniz.Merhaba arkadaşlar 2 senedir evliyim 1,5 sene önce ilk gebeliğim kürtaj oldum sol yumurtaligimdaydi ve 7 haftalikdi 1,5 yıldır çocuğum olmuyor doktora gittim sağ över 4 cm çikolata kisti ve enfeksiyon olduğunu söyledi visanne ilaç kullandım.vicudum kabul etmemiş ilacı bebek istiyorum soğan kürude denedim olmadı ama 1 kerr hamile kaldım şuan kalamıyorum
Gitmediğim doktor kalmadı ilaçlarında kullandım ama hamile kalamıyorum sol yumurtalığın temiz cikiyirSu an nasil yardimci olabiliriz ki? Doktor önerilerini dinlemeniz gerek. Baska doktora gidip baska ilac istemelisiniz.
1 yil korunmasiz iliskiden sonra tedaviler yapılıyor asilamalar yapılıyor. Bunlari denediniz mi?Gitmediğim doktor kalmadı ilaçlarında kullandım ama hamile kalamıyorum sol yumurtalığın temiz cikiyir
Kaç yaşındasınız?Yaşın daha çok küçük olduğunu ameliyat olamıyacağını sadece tüp bebek istersen yukarı çık dedi para tuzağı başka doktor doğal yollar olur dedi birbaşka doktor yumurtlamam çok iyi yaşın genç kalırsın dedi
21 yaşındayım 4 aydır bebek deniyorum olmuyor ilk kaldım şuan kalamadigim için pisikolojim çok bozuk sağ över kist var 4 Cnm sol tarafım temiz ilk gebeliğim ilk ay sol yumurtalikdan kaldimKaç yaşındasınız?
Alternatif tıpa başvursanıza.
İyi birini bulun ona göre tedavinizi doğal bir şekilde halledebilirsiniz.
Allah dert vermis se dermanını da vermiştir.
Şifası olmayan tek hastalık ölümdür.
Hacamat, sülük, doğal kürler vs vs deneyebilirsiniz.
Ama dediğim gibi işinin ehli birini bulun İnşallah.
Şifa olacağını düşünüyorum.. ❤
Yaşın genç henüz. İnşallah tekrar gebe kalırsın. Hepimiz kalırız İnşallah. Bende 22 yaşındayım. 11 aydır deniyorum ama olmuyor,21 yaşındayım 4 aydır bebek deniyorum olmuyor ilk kaldım şuan kalamadigim için pisikolojim çok bozuk sağ över kist var 4 Cnm sol tarafım temiz ilk gebeliğim ilk ay sol yumurtalikdan kaldim
Ooo yaşınız çok genç daha 4 ayda kısa bir süre 30 yaşa kadar 1 yıl korunmasız ilişki sonrası gebelik olmazsa tedavi öneriyolar21 yaşındayım 4 aydır bebek deniyorum olmuyor ilk kaldım şuan kalamadigim için pisikolojim çok bozuk sağ över kist var 4 Cnm sol tarafım temiz ilk gebeliğim ilk ay sol yumurtalikdan kaldim
Inanın amuda bile kalkdim :)Enfeksiyon için ilaç kullandımız mı ? Yumurtlamanızı ovulasyon testleriyle takip edip yumurta çatlayacağı zamanlarda bir kaç gün üst üste birliktelik yaşatın, ilişki sonrasıda hemen kalkmayın ayaklarınızı yukarı dikip yatın inşallah sağlıkla gebe kalırsınız.
Doktorumda direk tüp bebeğe çik dedi para alabilmek için özellere harcadığım paranın haddi hesabı yokOoo yaşınız çok genç daha 4 ayda kısa bir süre 30 yaşa kadar 1 yıl korunmasız ilişki sonrası gebelik olmazsa tedavi öneriyolar
Çok istiyorum.her ay hüsran ilaç da kullandım soğan kürude içtim 11 ve 16 günleri ful denedimDoktorumda direk tüp bebeğe çik dedi para alabilmek için özellere harcadığım paranın haddi hesabı yok
IInşallahrabbim bizim kucagumizda boş bırakmazYaşın genç henüz. İnşallah tekrar gebe kalırsın. Hepimiz kalırız İnşallah. Bende 22 yaşındayım. 11 aydır deniyorum ama olmuyor,
Rabbim nasip etsin
Ben maydanozdan nefret ederim adetlerim çok düzenli 28 günde bir hep uykudan uyanınca hemen olurumC vitamini alma
Maydonoz yeme
Kekik yeme
Maydonozda demir olduğuna göre demir içerikli yiyeceler tüketme
Adet söktürücü kullanma
Ben maydanozdan nefret ederim adetlerim çok düzenli 28 günde bir hep uykudan uyanınca hemen olurum
Soğan kuru kullandım beni çok rahatlattı farkettim enfeksiyon olarak ama denemeler husranDoğal şeyleri deneyin
Ama çok karışımlı şeyleri değil
Maranki
Saraçoğlu
Falan denedinizmi
Acele etmeyinSoğan kuru kullandım beni çok rahatlattı farkettim enfeksiyon olarak ama denemeler husran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?