• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardimci olurmusunuz

Elitksknn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
10
1
1
26
Merhaba arkadaşlar 2 senedir evliyim 1,5 sene önce ilk gebeliğim kürtaj oldum sol yumurtaligimdaydi ve 7 haftalikdi 1,5 yıldır çocuğum olmuyor doktora gittim sağ över 4 cm çikolata kisti ve enfeksiyon olduğunu söyledi visanne ilaç kullandım.vicudum kabul etmemiş ilacı bebek istiyorum soğan kürude denedim olmadı ama 1 kerr hamile kaldım şuan kalamıyorum

Merhaba arkadaşlar 2 senedir evliyim 1,5 sene önce ilk gebeliğim kürtaj oldum sol yumurtaligimdaydi ve 7 haftalikdi 1,5 yıldır çocuğum olmuyor doktora gittim sağ över 4 cm çikolata kisti ve enfeksiyon olduğunu söyledi visanne ilaç kullandım.vicudum kabul etmemiş ilacı bebek istiyorum soğan kürude denedim olmadı ama 1 kerr hamile kaldım şuan kalamıyorum
Su an nasil yardimci olabiliriz ki? Doktor önerilerini dinlemeniz gerek. Baska doktora gidip baska ilac istemelisiniz.

Araştırdım benim gibi olupda hamile kalanlar varmış her ay bir taraf yumurtlamaya musaitmiz yani benim 2 ayda bir şansım var spermler enfeksiyondan oluyormuş doktorların hiçbirinden adam gibi cevap alamadım hepsi para peşinde

Yaşın daha çok küçük olduğunu ameliyat olamıyacağını sadece tüp bebek istersen yukarı çık dedi para tuzağı başka doktor doğal yollar olur dedi birbaşka doktor yumurtlamam çok iyi yaşın genç kalırsın dedi

Yaşın daha çok küçük olduğunu ameliyat olamıyacağını sadece tüp bebek istersen yukarı çık dedi para tuzağı başka doktor doğal yollar olur dedi birbaşka doktor yumurtlamam çok iyi yaşın genç kalırsın dedi
Kaç yaşındasınız?
Alternatif tıpa başvursanıza.
İyi birini bulun ona göre tedavinizi doğal bir şekilde halledebilirsiniz.
Allah dert vermis se dermanını da vermiştir.
Şifası olmayan tek hastalık ölümdür.
Hacamat, sülük, doğal kürler vs vs deneyebilirsiniz.
Ama dediğim gibi işinin ehli birini bulun İnşallah.
Şifa olacağını düşünüyorum.. ❤️

Kaç yaşındasınız?
Alternatif tıpa başvursanıza.
İyi birini bulun ona göre tedavinizi doğal bir şekilde halledebilirsiniz.
Allah dert vermis se dermanını da vermiştir.
Şifası olmayan tek hastalık ölümdür.
Hacamat, sülük, doğal kürler vs vs deneyebilirsiniz.
Ama dediğim gibi işinin ehli birini bulun İnşallah.
Şifa olacağını düşünüyorum.. ❤
21 yaşındayım 4 aydır bebek deniyorum olmuyor ilk kaldım şuan kalamadigim için pisikolojim çok bozuk sağ över kist var 4 Cnm sol tarafım temiz ilk gebeliğim ilk ay sol yumurtalikdan kaldim

Enfeksiyon için ilaç kullandımız mı ? Yumurtlamanızı ovulasyon testleriyle takip edip yumurta çatlayacağı zamanlarda bir kaç gün üst üste birliktelik yaşatın, ilişki sonrasıda hemen kalkmayın ayaklarınızı yukarı dikip yatın inşallah sağlıkla gebe kalırsınız.

21 yaşındayım 4 aydır bebek deniyorum olmuyor ilk kaldım şuan kalamadigim için pisikolojim çok bozuk sağ över kist var 4 Cnm sol tarafım temiz ilk gebeliğim ilk ay sol yumurtalikdan kaldim
Yaşın genç henüz. İnşallah tekrar gebe kalırsın. Hepimiz kalırız İnşallah. Bende 22 yaşındayım. 11 aydır deniyorum ama olmuyor,
Rabbim nasip etsin 🤗🤗

Ooo yaşınız çok genç daha 4 ayda kısa bir süre 30 yaşa kadar 1 yıl korunmasız ilişki sonrası gebelik olmazsa tedavi öneriyolar

Enfeksiyon için ilaç kullandımız mı ? Yumurtlamanızı ovulasyon testleriyle takip edip yumurta çatlayacağı zamanlarda bir kaç gün üst üste birliktelik yaşatın, ilişki sonrasıda hemen kalkmayın ayaklarınızı yukarı dikip yatın inşallah sağlıkla gebe kalırsınız.
Inanın amuda bile kalkdim :)

C vitamini alma

Maydonoz yeme

Kekik yeme

Maydonozda demir olduğuna göre demir içerikli yiyeceler tüketme

Adet söktürücü kullanma

Doktorumda direk tüp bebeğe çik dedi para alabilmek için özellere harcadığım paranın haddi hesabı yok
Çok istiyorum.her ay hüsran ilaç da kullandım soğan kürude içtim 11 ve 16 günleri ful denedim
Yaşın genç henüz. İnşallah tekrar gebe kalırsın. Hepimiz kalırız İnşallah. Bende 22 yaşındayım. 11 aydır deniyorum ama olmuyor,
Rabbim nasip etsin 🤗🤗
IInşallahrabbim bizim kucagumizda boş bırakmaz

Soğan kuru kullandım beni çok rahatlattı farkettim enfeksiyon olarak ama denemeler husran
Acele etmeyin

Bu süreçte çoçuk en doğru nasıl büyütülür kitabı okuyun

En ufak hatada çoçuğunuzda kapanmayan duygusal hasarlar olur farkında mısınız

Ben sırf bunun için

Çoçuk gelişim bitirip çoçuk yapacağım

Back