• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Ayse0661234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2020
1
0
1
29
Herkese iyi geceler diliyorum öncelikle. Bir aydır içimde fırtınalar kopuyor kimseye anlatamıyorum . Yaklaşık 2 yıldır sevgilim vardı . Aramız iyiydi . Fakat bundan 1 ay önce bir kıskançlık yüzüne onun lüzumsuz boş lafları yüzüne kavga ettik bana küfür de etti rahatsız olduğum bir konuydu ama o beni umursamadı ve aramadı sormadı ve de dogumgunum vardi 29 aralikta kutlamadi bile o kadar çok uzgunumki bende aramamak icin kendimi zor tuttum ama beni cok kirdi ve dogumgunumdede aramadi ve kavgadan sonra onu hep mutlu gordum hic uzgun gormedim ne yapmaliyim kpssye hazirlaniyorum ve aklim hep onda derslerimi etkiliyor yardimci olursaniz fikir verirseniz cok sevinecegim

Herkese iyi geceler diliyorum öncelikle. Bir aydır içimde fırtınalar kopuyor kimseye anlatamıyorum . Yaklaşık 2 yıldır sevgilim vardı . Aramız iyiydi . Fakat bundan 1 ay önce bir kıskançlık yüzüne onun lüzumsuz boş lafları yüzüne kavga ettik bana küfür de etti rahatsız olduğum bir konuydu ama o beni umursamadı ve aramadı sormadı ve de dogumgunum vardi 29 aralikta kutlamadi bile o kadar çok uzgunumki bende aramamak icin kendimi zor tuttum ama beni cok kirdi ve dogumgunumdede aramadi ve kavgadan sonra onu hep mutlu gordum hic uzgun gormedim ne yapmaliyim kpssye hazirlaniyorum ve aklim hep onda derslerimi etkiliyor yardimci olursaniz fikir verirseniz cok sevinecegim
kacırılan fırsatlar bıdaha ayagına gelmez ınsanın.. bırınden kurtulmak bıle bazen hayırdandır. hazır kpssn varmıs kendın ıcın yolunu guzellıklere cevırme fırsatın varken 1 yıl sonra falanca ıcın hayatımın hatasını yaptım demeyı tercıh etceksn o ayrı.. aşk da bı yere kadar.. karnını da doyurmaz . hoş doyursa bıle bu cocukla ı ıh. sana deger verse zaten azcık bellı ederdı:süslü: bosver hayatına bak . kımse ıcın deymıyo bu hayatta.. sana bısı dıyım mı. bırı ıcın parcalanırsın her seyden gecersın onu secersın uzse katlanırsın ve gun gelır ne olur soonuc bılıyo musun?? yapmasaydın.... yapmasaydın ben mı dedım yap dıye..bu kaa basıt bu hayat. cok şaaapmamak lazım:KK59:

Back