Lütfen yardımcı olurmusunuz

Tamam alıcam gerçekten çok sağolun hayatta yapmam dediğim bişi yaptım kuzenim böyle olmuştu ve hamile kalmıştı çok büyük konuştum galiba çok pişmanım
Evet büyük konuşmuşsun.... bi daha yapma olur mu?
Daha kötü şeyler gelebilir başına
Bi doktora git bakalım. İntiharı da çıkar aklından. Gençsin. Yazık etme.

Zarınızın yırtılıp yırtılmadığını biz bilemeyiz. Doktora gidip muayene olabilirsiniz. İçinize girmeden içeri boşalamaz zaten. Hamile kalmamışsınızdır sakinleşin. Kaldıramayacağınız işlere girişmeden önce de biraz düşünün.

Evet büyük konuşmuşsun.... bi daha yapma olur mu?
Daha kötü şeyler gelebilir başına
Bi doktora git bakalım. İntiharı da çıkar aklından. Gençsin. Yazık etme.
İlaç aldım ertesi günü ilacı ama beşinci gün öğrendim beşinci gün aldım ve tam anlamıyla ilişki yaşamadık içime boşalmada olmadı sadece ucu zar zor girdi vajinama bulaşmıştır die hamile kalmaktan korkuyorum

vajinanın alt tarafında sürtünmeden dolayı bir yırtık oluştu
Vajinanın alt tarafını görüp yırtık oluştuğunu bilecek kadar bilgi sahibisin ama doğum kontrol hapı, kondom, ertesi gün hapı gibi şeylerden bihabersin...
Kibleyen olmadı mı ya bana fake geldi.
Ayrıca orası da vajina değil.

İçime boşalma olmadı zaten hepsi girmedi bile sadece bulaşmıştır die hamile kalmaktan korkuyorum

Nasıl yani anlamadım
Vajinayı elinize ayna alıp bacaklarınızı açıp bakmadığınız sürece göremezsiniz. O yüzden alt kısmının -artık neresi oluyorsa- kanayıp kanamadığını bilemezsiniz.
Vücuduna dışardan baktığında gördüğünüz vajina sandığın organın adı vulvadır.

Arkasında duramayacağınız ilişkiler yaşamayın. Cinsel hastalıkları, korunma yöntemlerini, hamileliğin nasıl oluştuğunu bilmeden bir şeyler yaşamayın. Güvenmediğiniz biriyle bir şeyler yaşamayın.
En sonuncusu da aklınız ve vicdanınız paralel olsun. Kendinizi kandırmayın.

Konuyu yanlış yerde açmışsınız
Ucu dıyorsunuz ne kadar uç yani biz onu nerden bilelim
Zarın yırtılmadı diyelim ama hamilesin o zaman nolcak?
Zarın yırtıldı ama hamile değilsin o zaman nolcak
Böyle risklere girdigin surece pskolojini çok yıpratırsın

V
Vajinadan makata doğru olan yerde çok fazla sürtünme oldu elime ayna alıp baksam zarımın yırtılıp yırtılmadığını görebilirmiyim bunu ilk defa yaşadım ve güvenmediğim biriyle yaşamadım bu yaz nişanımız var Allahın izniyle sadece hamile kalmaktan korkuyorum

Gerçekten iyi değilim şuan hamile olmaktan korkuyorum yani hepsi girmedi orda sadece sürtünme oldu ve içime boşalmadı

Gerçekten iyi değilim şuan hamile olmaktan korkuyorum yani hepsi girmedi orda sadece sürtünme oldu ve içime boşalmadı
zamanında bu korkuyu bende yaşamıştım doktora gıtmıştım .o zamanın parasıyla 80 tl miydi neydi .korkma zar öyle sürtünmeyle yırtılcak bişey degıl

Kendin göremezsin, bir doktora git
Bunu yaptığın kişiyle evleneceksen ne halt yediğini biliyordur zaten germe kendini sadece ertesi gün hapını al garanti olsun

Kendin göremezsin, bir doktora git
Bunu yaptığın kişiyle evleneceksen ne halt yediğini biliyordur zaten germe kendini sadece ertesi gün hapını al garanti olsun
Aldım ama geç aldım yani tam beşinci günde aldım mide bulantısı kusma falan olmadı inşallah etki etmiştir

Güveniyorsanız hamile kalmadan tahriş olmadan sevişebilirsiniz.

Aynadan bakmakla göremezsiniz. Zaten yırtılmış olsa da ne fark ederki müstakbel kocanızmış sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…