- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.797
- 223
Evet büyük konuşmuşsun.... bi daha yapma olur mu?Tamam alıcam gerçekten çok sağolun hayatta yapmam dediğim bişi yaptım kuzenim böyle olmuştu ve hamile kalmıştı çok büyük konuştum galiba çok pişmanım
Zarınızın yırtılıp yırtılmadığını biz bilemeyiz. Doktora gidip muayene olabilirsiniz. İçinize girmeden içeri boşalamaz zaten. Hamile kalmamışsınızdır sakinleşin. Kaldıramayacağınız işlere girişmeden önce de biraz düşünün.20 yaşında genç bir kızım adet olmama bir hafta kala erkek arkadaşımla birlikte oldum fakat tam anlamıyla bir ilişki yaşanmadı sadece ucu girdi vajinanın alt tarafında sürtünmeden dolayı bir yırtık oluştu çok az bir yada iki damla kan geldi kızlığım bozulmuşmudur ve ayriyeten erkek arkadaşım içime boşalmadığını söyledi hamile kalmaktan korkuyorum geçmişimde intihar girişimlerim oldu ve şuan o psikolojideyim sizce ne yapmalıyım
İlaç aldım ertesi günü ilacı ama beşinci gün öğrendim beşinci gün aldım ve tam anlamıyla ilişki yaşamadık içime boşalmada olmadı sadece ucu zar zor girdi vajinama bulaşmıştır die hamile kalmaktan korkuyorumEvet büyük konuşmuşsun.... bi daha yapma olur mu?
Daha kötü şeyler gelebilir başına
Bi doktora git bakalım. İntiharı da çıkar aklından. Gençsin. Yazık etme.
Vajinanın alt tarafını görüp yırtık oluştuğunu bilecek kadar bilgi sahibisin ama doğum kontrol hapı, kondom, ertesi gün hapı gibi şeylerden bihabersin...vajinanın alt tarafında sürtünmeden dolayı bir yırtık oluştu
Doktora gitİlaç aldım ertesi günü ilacı ama beşinci gün öğrendim beşinci gün aldım ve tam anlamıyla ilişki yaşamadık içime boşalmada olmadı sadece ucu zar zor girdi vajinama bulaşmıştır die hamile kalmaktan korkuyorum
İçime boşalma olmadı zaten hepsi girmedi bile sadece bulaşmıştır die hamile kalmaktan korkuyorumZarınızın yırtılıp yırtılmadığını biz bilemeyiz. Doktora gidip muayene olabilirsiniz. İçinize girmeden içeri boşalamaz zaten. Hamile kalmamışsınızdır sakinleşin. Kaldıramayacağınız işlere girişmeden önce de biraz düşünün.
Nasıl yani anlamadımVajinanın alt tarafını görüp yırtık oluştuğunu bilecek kadar bilgi sahibisin ama doğum kontrol hapı, kondom, ertesi gün hapı gibi şeylerden bihabersin...
Kibleyen olmadı mı ya bana fake geldi.
Ayrıca orası da vajina değil.
Bir şey olmamıştır korkmayın.İçime boşalma olmadı zaten hepsi girmedi bile sadece bulaşmıştır die hamile kalmaktan korkuyorum
İnşallah sağolun teşekkür ederimBir şey olmamıştır korkmayın.
Vajinayı elinize ayna alıp bacaklarınızı açıp bakmadığınız sürece göremezsiniz. O yüzden alt kısmının -artık neresi oluyorsa- kanayıp kanamadığını bilemezsiniz.Nasıl yani anlamadım
Vajinadan makata doğru olan yerde çok fazla sürtünme oldu elime ayna alıp baksam zarımın yırtılıp yırtılmadığını görebilirmiyim bunu ilk defa yaşadım ve güvenmediğim biriyle yaşamadım bu yaz nişanımız var Allahın izniyle sadece hamile kalmaktan korkuyorumVajinayı elinize ayna alıp bacaklarınızı açıp bakmadığınız sürece göremezsiniz. O yüzden alt kısmının -artık neresi oluyorsa- kanayıp kanamadığını bilemezsiniz.
Vücuduna dışardan baktığında gördüğünüz vajina sandığın organın adı vulvadır.
Arkasında duramayacağınız ilişkiler yaşamayın. Cinsel hastalıkları, korunma yöntemlerini, hamileliğin nasıl oluştuğunu bilmeden bir şeyler yaşamayın. Güvenmediğiniz biriyle bir şeyler yaşamayın.
En sonuncusu da aklınız ve vicdanınız paralel olsun. Kendinizi kandırmayın.
Gerçekten iyi değilim şuan hamile olmaktan korkuyorum yani hepsi girmedi orda sadece sürtünme oldu ve içime boşalmadıKonuyu yanlış yerde açmışsınız
Ucu dıyorsunuz ne kadar uç yani biz onu nerden bilelim
Zarın yırtılmadı diyelim ama hamilesin o zaman nolcak?
Zarın yırtıldı ama hamile değilsin o zaman nolcak
Böyle risklere girdigin surece pskolojini çok yıpratırsın
zamanında bu korkuyu bende yaşamıştım doktora gıtmıştım .o zamanın parasıyla 80 tl miydi neydi .korkma zar öyle sürtünmeyle yırtılcak bişey degılGerçekten iyi değilim şuan hamile olmaktan korkuyorum yani hepsi girmedi orda sadece sürtünme oldu ve içime boşalmadı
Hamile kalmam değilmizamanında bu korkuyu bende yaşamıştım doktora gıtmıştım .o zamanın parasıyla 80 tl miydi neydi .korkma zar öyle sürtünmeyle yırtılcak bişey degıl
V
Vajinadan makata doğru olan yerde çok fazla sürtünme oldu elime ayna alıp baksam zarımın yırtılıp yırtılmadığını görebilirmiyim bunu ilk defa yaşadım ve güvenmediğim biriyle yaşamadım bu yaz nişanımız var Allahın izniyle sadece hamile kalmaktan korkuyorum
yani vajina gırışıne boşaldıysa az bi olasılık oluyor siz yıne ertesi gün hapı alınHamile kalmam değilmi
Aldım ama geç aldım yani tam beşinci günde aldım mide bulantısı kusma falan olmadı inşallah etki etmiştirKendin göremezsin, bir doktora git
Bunu yaptığın kişiyle evleneceksen ne halt yediğini biliyordur zaten germe kendini sadece ertesi gün hapını al garanti olsun
Güveniyorsanız hamile kalmadan tahriş olmadan sevişebilirsiniz.V
Vajinadan makata doğru olan yerde çok fazla sürtünme oldu elime ayna alıp baksam zarımın yırtılıp yırtılmadığını görebilirmiyim bunu ilk defa yaşadım ve güvenmediğim biriyle yaşamadım bu yaz nişanımız var Allahın izniyle sadece hamile kalmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?