Birazda olsa içine su serptinizmerak etmeyin önemli değildir. her alınan parça gider patolojiye.
Bir şey çıkmaz merak etmeyinMerhaba arkadaşlar bir kere daha mahsetmistim kulak mememde bir şişlik çıktı diye dün doktora gittim kist oluşmuş alırız demişti aldılar içinden toplu iğne başı kadar küçücük birsey çıktı yağ bezesi gibi dedi patolojiye gönderdiler ama ben korkuyorum birşey çıkar diye kulagimdaki bezeyi alan doktorun yardımcısıydi bişey olmaz bundan dedi ama ben çok korkuyorum anksiyetem var 3 hafta nasıl bekliycem başına gelen varmı böyle birşey
Birazda olsa içine su serptinizmerak etmeyin önemli değildir. her alınan parça gider patolojiye.
İnşallah anksiyetem olduğu için herşeyi çok kafama takıyorum ve kötüye yoruyorumBir şey çıkmaz merak etmeyin
İnşallah canım hiç öyle bı yapım yok ama güzel düşünmeye calisicamDoktor yardımcısı da bir şey olmaz demiş merak etmeyin. Güzel düşünmeye devam edin. Çok geçmiş olsun.
Patolojiye gonderdilermiydiEniştemin de ayni kulak memesinde cikti. Temizlediler hicbir seyi yok cok sukur. Cok gecmis olsun.
Vücuttan çıkarılan her örnek otomatikman patolojiye gönderilir. Hemen hemen herkesin ara sıra vücudunda böyle kistler yağ bezeleri çıkar. Niye bu kadar korkuyorsunuz?Patolojiye gonderdilermiydi
Vücuttan çıkarılan her örnek otomatikman patolojiye gönderilir. Hemen hemen herkesin ara sıra vücudunda böyle kistler yağ bezeleri çıkar. Niye bu kadar korkuyorsunuz?
Hastalık hastasıyım biryerim ağrisa hemen kötüye yoran birisiyim o yüzdenVücuttan çıkarılan her örnek otomatikman patolojiye gönderilir. Hemen hemen herkesin ara sıra vücudunda böyle kistler yağ bezeleri çıkar. Niye bu kadar korkuyorsunuz?
Evet. Iyi miydi kotu muydu hatirlamiyorum ama cok uzun zamandir kulaginda sislik vardi. Dr. Eric Berg diye bir beslenme uzmani var onu arastirin vucudunuzu temizlemek icin
Yüzde bir ihtimal için gönderiyorlar onu. Bişi olduğu için değil. Ya bezesidir tahminler doğru tutar genelde. Doktorlar az çok anlar. Yine de şansa birakmaz kimse mecbur gidecek. Alınan her parça gider mutlaka patolojiye. Gitmezse eksik iş yapmış olurlar. Davalik durumda haksız olurlar. Rahat olun yani.Birazda olsa içine su serptiniz
Çok sağol canım bende hep şunu düşünüyordum acaba kötü birseymide yolladı diyeYüzde bir ihtimal için gönderiyorlar onu. Bişi olduğu için değil. Ya bezesidir tahminler doğru tutar genelde. Doktorlar az çok anlar. Yine de şansa birakmaz kimse mecbur gidecek. Alınan her parça gider mutlaka patolojiye. Gitmezse eksik iş yapmış olurlar. Davalik durumda haksız olurlar. Rahat olun yani.
Doktorun yanındaki asistanı temizledi ya kulağımı oyuzden sanki ona guvenmiyomussum gibi oluyorBenim de anksiyetem var. Bir ara kadınsal durumlardan neler yaşadım. Alakasız zamanlarda yumurtalık ağrısı. 30 gün ilk günkü gibi adet kanaması. Adetli iken beyaz et parçası gibi parça. Ki bu nette kesin kötü diye yaziyordu. O kadar inanmıştım ki kadınsal hastalıklardan birinde kötü huylu bişi olduğuna. Tamamlayıcı sağlık sigortasi yaptırdım ve özele gitmek için bekleme süresini bekledim. Kötü hastalıklar için sigortadan 3 ay sonra hastalık çıkarsa karşılıyor. O kadar inanmıştım ki o süreleri bile bekledim. Smear testi sonucunu arkadaşıma okutturmustim. Doktora göstermeden önce kendim bakmak istemiştim ama cesaret edemeyip arkadaşıma baktirmistim. Birşey çıkmadı hiç.
Boğazımda da uzun zaman garip bir his vardı. Muayane oldum nodüller var. Doktora soruyorum kötü bişi mi..cevap vermiyor bakicaz dendi. İğneli biyopsi oldum. Kontrol edilmeli çıkmıştı sonuç tekrar baktirmadim gerçi ama. Yani benim kesin dediğim çoğu şey boş çıktı..bunda doktor demiş zaten yağ bezesi diye. O daha bariz belli olan birşey yağ bezesidir.
Evet. Iyi miydi kotu muydu hatirlamiyorum ama cok uzun zamandir kulaginda sislik vardi. Dr. Eric Berg diye bir beslenme uzmani var onu arastirin vucudunuzu tem
İyi birşeyi yok dedinizya temiz çıkmıştır ozamn. Temizlettim kulak burun boğaz doktoru temizledi küçük bir ilde yaşıyorum o doktora ulasamam yani teşekkür ederim tavsiyen içinEvet. Iyi miydi kotu muydu hatirlamiyorum ama cok uzun zamandir kulaginda sislik vardi. Dr. Eric Berg diye bir beslenme uzmani var onu arastirin vucudunuzu temizlemek icin