Benim de anksiyetem var. Bir ara kadınsal durumlardan neler yaşadım. Alakasız zamanlarda yumurtalık ağrısı. 30 gün ilk günkü gibi adet kanaması. Adetli iken beyaz et parçası gibi parça. Ki bu nette kesin kötü diye yaziyordu. O kadar inanmıştım ki kadınsal hastalıklardan birinde kötü huylu bişi olduğuna. Tamamlayıcı sağlık sigortasi yaptırdım ve özele gitmek için bekleme süresini bekledim. Kötü hastalıklar için sigortadan 3 ay sonra hastalık çıkarsa karşılıyor. O kadar inanmıştım ki o süreleri bile bekledim. Smear testi sonucunu arkadaşıma okutturmustim. Doktora göstermeden önce kendim bakmak istemiştim ama cesaret edemeyip arkadaşıma baktirmistim. Birşey çıkmadı hiç.
Boğazımda da uzun zaman garip bir his vardı. Muayane oldum nodüller var. Doktora soruyorum kötü bişi mi..cevap vermiyor bakicaz dendi. İğneli biyopsi oldum. Kontrol edilmeli çıkmıştı sonuç tekrar baktirmadim gerçi ama. Yani benim kesin dediğim çoğu şey boş çıktı..bunda doktor demiş zaten yağ bezesi diye. O daha bariz belli olan birşey yağ bezesidir.