Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar merhaba gece Sağdığım anne sütünü alt dolaba ekliyorum sabahları çocuğuma verebilir miyim
Bebeğim 51 günlük en son doktora götürdüğümde 5250kg sizce kilosu iyi mi ve şunu da merak ediyorum dolaba ekledigim anne sütü çıkartıp ılık suda bekletiyorum o sırada tekrar yine sağmış olduğum yeni anne sütü var ben Sağdığım anne sütü dolaba ekleyip soğutuyorum çıkartıyorum ikisini aynı sıcaklığa getirip karıştırıyorum yaptığım doğru mu sizce
arkadaşlar merhaba sütümü sağım yaptıktan sonra alt dolaba ekliyorum ve tekrar çıkarıyorum 1 2 saatte yine sütümü sağıyorum beni merak ettiğim sağdığıım sütün üstüne yine anne sütü ekliyebilir miyim birde internette görüyorum çoğu kişi derin dondurucuda anne sütü saklıyorlar tarih falan...
Arkadaşlar merhaba gece Sağdığım anne sütünü alt dolaba ekliyorum sabahları çocuğuma verebilir miyim Bebeğim 51 günlük en son doktora götürdüğümde 5250kg sizce kilosu iyi mi ve şunu da merak ediyorum dolaba ekledigim anne sütü çıkartıp ılık suda bekletiyorum o sırada tekrar yine sağmış olduğum...
arkadaşlar merhaba sütümü sağım yaptıktan sonra alt dolaba ekliyorum ve tekrar çıkarıyorum 1 2 saatte yine sütümü sağıyorum beni merak ettiğim sağdığıım sütün üstüne yine anne sütü ekliyebilir miyim birde internette görüyorum çoğu kişi derin dondurucuda anne sütü saklıyorlar tarih falan...