Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lazer veya iğneli hangisi daha etkili olurEpilasyon derken lazeri mi kastediyorsunuz?
Ben lazer yaptırıyorum şu an için memnunum ki ben de tüylü bir insanım. Ama iğneli ya da normal lazer sizin kıl yapımıza bağlı bir kaç yerle görüşmeniz lazımLazer veya iğneli hangisi daha etkili olur
Ben açık tenliyim tüylerim siyah erkeksi bi tüylenmem var resmen istanbula yeni geldim bikac yere gittim buz olan alexandre cihazı kötüluyor alexandre olan buzu iğneli olanda hepsini kötülüyor o yüzden hangi cihazla yapmam gerektiğini bile karar veremedim malesef yaptıran arkadaşların tavsiyesini almak daha mantıklı geldi bnaBu tüy ve cilt tipine rengine ve kullanilan cihaza bagli bir durum gormeden ne diyebiliriz ki ben gittim ama tamamen bitmedi mesela ama cok azaldi. Bi internet sitesi vardi ordan gercek lazer cihazlarin oldugu yerlerin listesini bulup gitmenizi oneririm buzlazer com gibi biseydi
Ben açık tenliyim tüylerim siyah erkeksi bi tüylenmem var resmen istanbula yeni geldim bikac yere gittim buz olan alexandre cihazı kötüluyor alexandre olan buzu iğneli olanda hepsini kötülüyor o yüzden hangi cihazla yapmam gerektiğini bile karar veremedim malesef yaptıran arkadaşların tavsiyesini almak daha mantıklı geldi bna
Peki Çok teşekkür ederim Allah razı olsn ben daha önceden mardinde kadın doğuma gitmiştim direk lazere git dedi cihaz önermedi size hangi doktor öneride bulundu acabaSoyledigim siteden hangi ilcede size yakin nerede cihazi var gorebiliyorsunuz onun disindaki yerlerdeki buz lazer cihazlarinin orjinalligi ve bakimi supheli oldugu icin cok ise yaramiyormus. Hangi lazer tipinin size uygun oldunu doktor ancak soyleyebilir benim bolgeden bolgeye bile degismisti hangi lazer kullanilacagi o yuzden iyi bir merkeze gidin paraniz çöp olmasin
Peki Çok teşekkür ederim Allah razı olsn ben daha önceden mardinde kadın doğuma gitmiştim direk lazere git dedi cihaz önermedi size hangi doktor öneride bulundu acaba
Anladım teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için sizin kalça bölgesi tüylenmenz var mydiGideceginiz lazer epilasyon merkezindeki doktor gormeli