Lütfen yardımcı olur musunuz

Crazy0127

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
43
8
6
32
Geçenlerde konu açmıştım bir takım hamilelik belirtilerm var diyerekten regl günüm 3 gün gecikti hamile olma şansım nedir bilmiyorum yanlız şiddetli derece de kuyruk sokumu ağrım var önerileriniz var mı bu ağrı için hamile olabilme şansımı önde tutarak ilaç içiminden uzak duruyorum

Canım öncelikle test yapıp doktora gitmelisin daha fazla geç kalma gebelilte ilk aylar çok önemli burdan kulaktan duyma ilaçlar kullanmamalısın herkesin tedavisi farklı doktor sana başlaman gereken kullanman gereken ilaçları vitaminleri söylicektir zaten

Neden test yapmiyorsun adetinde 3 gun gecmis ?

Gerçekten nasıl durabiliyorsunuz ya helal olsun ben daha 5 gün önceden yapmaya başlıyorum

İlaç kullanımından uzak duruyorum tedbir amaçlı zaten ama havalar iyi gitmiyor oğlumda var bırakacak kimse de yok

Eve kargoyla gebelik testi bile söyleyebiliyorsunuz bence beklemeyin. Ama kuyruk sokumu ile belirti ilk defa sizde duydum

Eve kargoyla gebelik testi bile söyleyebiliyorsunuz bence beklemeyin. Ama kuyruk sokumu ile belirti ilk defa sizde duydum
Kuru sokumunu hamilelik belirtisi ile nitelendirmiyorum yanlış anlaşılma olmasın sadece kuyruk sokumu için ne yapmam gerek onu sormuştum hamile olma ihtimalimi göz önünde bulundurularak ilaç almak istemiyorum başka ne yapabilirim gibisinden

Yakınlarında eczane yok eşim işten gelene kadar 2czqbeler de kapalı durumda nöbetçi eczanelere baktım yakınlarda yok
Oglen molasina da mi cikmiyo esiniz calistigi yerde ya da sabah ise giderken butun eczaneler kapali mi oluyo ? Ya da hic mi komsunuz yok disari cikarken rica etseniz o alsa tut ki hamilesin ogrendin ee hastaneye gitmen gerek mecbur cikacaksin evden yani ne biliyim cok zor olmamali bi teste ulasmak arkadasinda dedigi gibi en kotu ihtimal netten siparis verin eger hamileyseniz folik asite baslamaniz gerek biran once ihmal etmemek gerek

Merhaba sizdeki kuyruk sokumu ağrısı gebelik belirtisimiymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…