Merhaba arkadaşlar bugün adetim 3 gün gecikti, idrar testi yaptım biri çok silik biri negatif. Adeti gecikip gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz? Ya da benim gibi olup hamile olan var mı. Meraklardayım
Allah bağışlasın, diğeri de size inşallah şefaatçi olur. Tatlı patates, keten tohumu, meyan kökü, zencefil bunlar doğurganlığı arttırır, düzenli olarak tüket. Adetin düzenliyse yumurtlama dönemine daha 10 gün var..
Allah bağışlasın, diğeri de size inşallah şefaatçi olur. Tatlı patates, keten tohumu, meyan kökü, zencefil bunlar doğurganlığı arttırır, düzenli olarak tüket. Adetin düzenliyse yumurtlama dönemine daha 10 gün var..
Adaçayı, papatya çayı ve kekik çayı iç.
Maydanoz, soğan ve dereotu ye.
Zencefil, kişniş ve keten tihumu tüket.
Hiçbirini yapmak istemezsen;
Yüzüstü uzan ayaklarını geriden başına doğru getir, veyahut tabiri caizse alaturka tuvalete oturur gibi 20 saniye otur, 10 saniye ayakta dur, bunu tekrarla.
Merhaba arkadaşlar bugün adetim 3 gün gecikti, idrar testi yaptım biri çok silik biri negatif. Adeti gecikip gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz? Ya da benim gibi olup hamile olan var mı. Meraklardayım
Yumurtlamaya 10 gün var hamile olmanız imkansız demişler. Ne anlatmak istemişler ben anlıyamadım doğrusu. En sağlamı gidip bir kan testi yaptırın. Adetinizi 3 gün geçtiyse %100 doğru sonucu alırsınız