Lütfen yardımcı olur musunuz

vogozo

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
699
759
303
Merhaba arkadaşlar bugün adetim 3 gün gecikti, idrar testi yaptım biri çok silik biri negatif. Adeti gecikip gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz? Ya da benim gibi olup hamile olan var mı. Meraklardayım

5 gün sonra tekrar dene testi.

Allah bağışlasın, diğeri de size inşallah şefaatçi olur. Tatlı patates, keten tohumu, meyan kökü, zencefil bunlar doğurganlığı arttırır, düzenli olarak tüket. Adetin düzenliyse yumurtlama dönemine daha 10 gün var..

Daha adette olmadım ama

Adaçayı, papatya çayı ve kekik çayı iç.
Maydanoz, soğan ve dereotu ye.
Zencefil, kişniş ve keten tihumu tüket.
Hiçbirini yapmak istemezsen;
Yüzüstü uzan ayaklarını geriden başına doğru getir, veyahut tabiri caizse alaturka tuvalete oturur gibi 20 saniye otur, 10 saniye ayakta dur, bunu tekrarla.

3 gün gecikti ise ve test hatalı değil ise hamile olmanız imkansız , bir tane daha test alıp deneyin derim sabah

Merhaba arkadaşlar bugün adetim 3 gün gecikti, idrar testi yaptım biri çok silik biri negatif. Adeti gecikip gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz? Ya da benim gibi olup hamile olan var mı. Meraklardayım

Yumurtlamaya 10 gün var hamile olmanız imkansız demişler. Ne anlatmak istemişler ben anlıyamadım doğrusu. En sağlamı gidip bir kan testi yaptırın. Adetinizi 3 gün geçtiyse %100 doğru sonucu alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…