• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olur musunuz çok ihtiyacım var bir çözüme

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.062
3.059
83
Merhaba kızlar 2 aylık hamileyim ve makatta ciddi bir kasıntı var önceden travazol kullanıyordum bir süre rahatlatıyordu ama şuan hamileyim kullanamıyorum. Lavaboya gittiğimde ihityaç giderdiğimde af buyurun kan geliyor. Af buyurun kaşıyınca da kan geliyot artık. Lütfen benim durumuma giren varsa ya da konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi...

Son düzenleme:
Sirkeli suyla silin inşallah çabuk geçer. Çok artarsa doktor fitil veriyor hamilelikte fitil kullanıyor bildiğim kadarıyla

Sirkeli suyla silin inşallah çabuk geçer. Çok artarsa doktor fitil veriyor hamilelikte fitil kullanıyor bildiğim kadarıyla
Bende idrar yolu enfeksiyonu vardı uzun süredir kullanıyorum sirkeli suyu geçmiyır ama travazol zararlı olur mu acaba

Bende idrar yolu enfeksiyonu vardı uzun süredir kullanıyorum sirkeli suyu geçmiyır ama travazol zararlı olur mu acaba
Prospektüsünde yazıyordur bir bakın isterseniz ayrıca doktor bana sirkeli suya biraz oturan da demişti enfeksiyondan dolayı

Prospektüsünde yazıyordur bir bakın isterseniz ayrıca doktor bana sirkeli suya biraz oturan da demişti enfeksiyondan dolayı
Hamilelik için herhangi birşey söylenmiyor doktoe ya da eczacınıza danısın diyor. Sizde aynı durumu yasadınız mı

Ben gebelik şüphesiyle sormuştum doktoruma sirkeli suyu ve fitili önerdi bir sorun teşkil etmez dedi tabi sizde arayın doktorunuza danışın isterseniz içiniz rahat eder en azından

Ben gebelik şüphesiyle sormuştum doktoruma sirkeli suyu ve fitili önerdi bir sorun teşkil etmez dedi tabi sizde arayın doktorunuza danışın isterseniz içiniz rahat eder en azından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😊

Back
X