Canım yüklenmemiş kadınlar kulubune İnternet sitesinden girip yükle resmi
- 1 - IMG_20200529_230953.jpg image/jpeg(5.47MB)
Böyle derken nasıl canım gebelik testi mi yumurtlama testi miMerhabalar 2 tane test yaptım ikiside böyle çıktı Bozuk mu sizce çözemedim
Nasıl yükleniyor bulamiyorumFotoğraf yok
Uygıçulamadan yüklenmiyor canım gogle da foruma gir küçük kutucuk var ona tıkla çek atNasıl yükleniyor bulamiyorum
Bu ikinci testUygıçulamadan yüklenmiyor canım gogle da foruma gir küçük kutucuk var ona tıkla çek at
Uygıçulamadan yüklenmiyor canım gogle da foruma gir küçük kutucuk var ona tıkla çek at
20 dk içinde çıktı canım ama 3 gün önce kan testi 1.2 negatifti çözemedim gerçi birinci gebeligimde böyleydi silik çizgiden 15 gün sonra keseyi görmüştümÇizgi 20 dk içinde çıktıysa hamilesin canım bozuk değil
İki test yaptım biri değişik diğeri ondan değişik çıktı inşallah birde sabah yapcam canım çok saolÇok bulanık canım belli olmuyor tekrar yap inşallah vardır
20 dk içinde çıktı canım ama 3 gün önce kan testi 1.2 negatifti çözemedim gerçi birinci gebeligimde böyleydi silik çizgiden 15 gün sonra keseyi görmüştüm
Sabah ilk idrarla deniycem umarım doğru sonuç alırım her defasında çok geç öğrenmekten sıkıldım çünküYarın sabah testi tekrarla istersen canım ama bana silik bile gelmedi bariz çizgi var ☺ hakkınızda hayırlısı
Rica ederim canım yarın yap az idrar damlat net çıksın gönlünce olsun inşallahİki test yaptım biri değişik diğeri ondan değişik çıktı inşallah birde sabah yapcam canım çok saol
Amin canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallahRica ederim canım yarın yap az idrar damlat net çıksın gönlünce olsun inşallah
Fazla damlatmadim ama sabah yeniden tekrarliycam cnm olabilirCanım bozuk test malesef.ıdrarı fazla damlatmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?