• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımcı olun🙏🏻

Banu6473

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
39
-39
6
25
ben normalde adet döngüm düzensiz 3 gün geriye atıyor her ay muhtemel olarak temmuz ayında 7 sinde adet gördüm ve 3 gün sürdü normalde 3 gün sürüyordu daha sonra adet takvimime göre ayın 18 inde doğurganlığım yüksekti ve biz ayın 19 unda nişanlım ile birlikte olduk içime boşaldı daha sonra sanırım doğurganlık akıntısı olan şeffaf sümükümsü akıntım geldi yoğun bir şekilde daha sonra ayın 20 si ve 21 inde tekrar içime boşaldı şimdi benim hamile olma ihtimalim sizce nedir?yarın doktora gitsem kan testi yada ultrasonla kesin öğrenemez miyim? nişanlım askerde ve hamile olursam izne gelip nikah kıymayı düşünüyoruz

Henüz kanda da çikmaz hamile olma ihtimaliniz var tabi oveliasyon zamanında ilişki olmuş. 10 gün sonra kandan baktirmanızı tavsiye ederim

Henüz kanda da çikmaz hamile olma ihtimaliniz var tabi oveliasyon zamanında ilişki olmuş. 10 gün sonra kandan baktirmanızı tavsiye ederim
teşekkür ediyorum ama adetim takvime göre 31 inde gösteriyor ve adet olmaktan korkuyorum ikimizde çok istiyorduk bunu ilk birliktelikten 9 gün geçti diğerlerinş saymıyor olursak yinede çıkmaz mı acaba 😒

En erken kanda 2 hafta da çıkiyor ilişkiden sonra. Ben 17 gün sonra kan testinde ogrendim. Gitseniz bile yanılticı olur. Ama siz bilirsiniz tabi. Ilk hafta döllenme ile geçiyor zaten

En erken kanda 2 hafta da çıkiyor ilişkiden sonra. Ben 17 gün sonra kan testinde ogrendim. Gitseniz bile yanılticı olur. Ama siz bilirsiniz tabi. Ilk hafta döllenme ile geçiyor zaten
sağ kasık ağrım var adet olmaktan korkuyorum bende kusura bakmayın adet olmak istemiyorum implantasyon ağrısı yada olacaksa kanaması diye düşünüyorum regl olmam umarım yada hamile değilsemde parçalanma ağrısı olmaz inşallah🙏🏻😭

Adet ağrısı ile aynı ağriları çekiyorsunuz hamile kalinca da . Allah gönlünuze gore versin . InşAllah tutat. Isterseniz bir iki gun sonra kan verin. Doktor daha iyi yönlendirir. Beklemek çok yorucu bilirim. Yanlısta bilgi vermek istemem. Hayirlisi olsun.

Adet ağrısı ile aynı ağriları çekiyorsunuz hamile kalinca da . Allah gönlünuze gore versin . InşAllah tutat. Isterseniz bir iki gun sonra kan verin. Doktor daha iyi yönlendirir. Beklemek çok yorucu bilirim. Yanlısta bilgi vermek istemem. Hayirlisi olsun.
çok teşekkür ediyorum 🙏🏻🙏🏻💐

O uygulamalar guvenilir degil. Ama allah ol derse olur. Hayirlisi olsun hakkinizda.
[/QUO
adet dönemim düzensiz geriye attığı için tam yumurtlama günü belirleyemedik fakat adettan 10.14.16 günleri arasında yumurtlama diyor umarım öylede olur🙏🏻

Back