lütfen yardımcı olun

rzee

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
2
0
6
34
İstanbul
merhaba 17 yasındayım ve kendı içimde yaşadığım sorunlarım var bana yardımcı olabileceginizi düşündügüm için yazmaya karar verdim. son bikac haftadır idrarımı vajınamdan yapıyorum bu benim fark ettiğim zaman dilimi belkide daha önceside var bilmiyorum bu konu için internetten arastırmalar yaptım idrar torbası ile vajina arasında anormal olarak oluşan delik sonucu idrar vajinadan gelirmis bunun tedavisi için cerrahi müdahale gerekiyomus ne yapmam gerekiyo bilmiyorum anneme soylemeye utanıyorum günlerdir aklımdan cıkaramıyorum jinekoloja gitmek istemıyorum yıllar önce adetten sonra temzılenirken yanlışlıkla elım vajinama kaydı ama çok içeri girmemesine ragmen kanamam oldu adet kanaması mı kızlıgıma mı zarar geldi bilmiyorum bunuda anneme soyleyemedim ve bu yuzdende jinekoloja gitmek istemiyorum nolur bana yardımcı olun.

ah canım ya başında niye annene söylemedin ki olur olmaz ama yinede geç değil git anlat annene eminim seni anlıcaktır korkma en başından ne olduysa anlat sonuçta annen sana inanıcaktır tek başına halledemezsin tatlımm

idarırı vajinandan yaptığını nerden anladın?
o fistül kolay kolay oluşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…