benim birçok problemim var dişlerimden fakat benim canımı özellikler sıkan diş eti çekilmelerim.. araştırdığma göre çekilen diş etleri tekrar eski halini almazmış ya da alemiyatla tedavi edilirmiş.. gönderdiğim resimleri yorumlayarak bana nasıl bir tedavi gerekli olur acaba ameliyat mı gereklidir lütfen yardım edin çok korkurorum dişçidende:S
çok teşekkür ederim doktor hanım dişlerimi düzenli olarak fırcalıyorum diş taşı temizliği yaptırıyorum evet bir dişm eksik altta peki ne yapılması lazım bunun durdurulması için
benim birçok problemim var dişlerimden fakat benim canımı özellikler sıkan diş eti çekilmelerim.. araştırdığma göre çekilen diş etleri tekrar eski halini almazmış ya da alemiyatla tedavi edilirmiş.. gönderdiğim resimleri yorumlayarak bana nasıl bir tedavi gerekli olur acaba ameliyat mı gereklidir lütfen yardım edin çok korkurorum dişçidende:S
burda net karar verebilmek için sizden panaromik rontgen almak lazım.ona göre karar verilebilir.
evet çekilen diş eti geri gelmez.yapılan operasyon sonrasında da çok iyi bir ağız hijyeni sağlamalısınız