- 21 Kasım 2024
- 6
- 0
- 26
- Konu Sahibi lalalalalabens
daha önce ella kullanan var mı adetimden 2 gün önce ella kullandım normal günümde regl oldum ama bu ay 1 hafta geçti hala regl olmadım daha önce böyle bir durum yaşayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ella yüzündendir. Güzel korun, içme bunu.daha önce ella kullanan var mı adetimden 2 gün önce ella kullandım normal günümde regl oldum ama bu ay 1 hafta geçti hala regl olmadım daha önce böyle bir durum yaşayan var mı
Ella kullanma hormon dengeni bozuyor. Prezervatif veya doğum kontrol hapı kullandaha önce ella kullanan var mı adetimden 2 gün önce ella kullandım normal günümde regl oldum ama bu ay 1 hafta geçti hala regl olmadım daha önce böyle bir durum yaşayan var mı
Teşekkür ederim yarın idrar testi yapacağım ama korkudan yapmak istemiyorum hamile çıkarım diyeElla yüzündendir. Güzel korun, içme bunu.
Sadece bir kere kullandım o da geçen ay hala regl olmayı bekliyorumElla kullanma hormon dengeni bozuyor. Prezervatif veya doğum kontrol hapı kullan
Hormon aldığın için olmuştur bu ay korunmasiz ilişkin oldu muSadece bir kere kullandım o da geçen ay hala regl olmayı bekliyorum
Hayır olmadı en son 18 ekimde oldu 20 ekimde de regl oldum ama bu ay hala olmadım 1 hafta geçtiHormon aldığın için olmuştur bu ay korunmasiz ilişkin oldu mu
meraba icime bosalmadan bi ilişki yasadık 6-7 aaat sonra ella ictim hatta o günün aksamı alkol aldım ertesi gün kanamam oldu 5-6 gün sonra da belimde agrı ve karnımda bi gariplik hamile olma ihtimalim var mıdırElla yüzündendir. Güzel korun, içme bunu.
Regl olduysanız sanmam. Yine de içiniz rahat edecekse test yapınmeraba icime bosalmadan bi ilişki yasadık 6-7 aaat sonra ella ictim hatta o günün aksamı alkol aldım ertesi gün kanamam oldu 5-6 gün sonra da belimde agrı ve karnımda bi gariplik hamile olma ihtimalim var mıdır
regl değil ilacın yan etkisiymiş kanama reglime 20 gün varRegl olduysanız sanmam. Yine de içiniz rahat edecekse test yapın
peki teşekkür ederimPardon konunuzu yeni gördüm, kanama bir gün oldu demişsiniz. Öyle bir şey benim ya da yakınlarımın başına gelmedi, bilemiyorum. Ciddi bir yan etkiyse doktora görünün derim. Hamilelik konusunda bir şey diyemiyorum Regl tarihini bekleyip test yapabilirsiniz. Ağrınızın hamilelik sebebiyle olduğunu sanmıyorum ama
Şimdi biraz baktım da ella da ağrı vs yapabiliyormuş. Belki sebebi odurpeki teşekkür ederim
sanırım kanamam o yüzden ama gebelik konusunda hala tereddütüm varŞimdi biraz baktım da ella da ağrı vs yapabiliyormuş. Belki sebebi odur
Bence biraz bekleyip bir test yapın. Umarım sonucu istediğiniz gibi olursanırım kanamam o yüzden ama gebelik konusunda hala tereddütüm var
cok teşekkür ediyorumBence biraz bekleyip bir test yapın. Umarım sonucu istediğiniz gibi olur
Sanmıyorum ama elladan sonra aldığın alkol zararlı mı bilemedim.meraba icime bosalmadan bi ilişki yasadık 6-7 aaat sonra ella ictim hatta o günün aksamı alkol aldım ertesi gün kanamam oldu 5-6 gün sonra da belimde agrı ve karnımda bi gariplik hamile olma ihtimalim var mıdır
bedenime verdiği zarardan mı bahsediyorsunuz hapa verdiği bi zarardan mı gebelik istemiyorum da suan açıkcasıSanmıyorum ama elladan sonra aldığın alkol zararlı mı bilemedim.
Bedenine verdiği zarardan. Gebelik olduğunu dusunmuyorum. Ella zaten çok güçlü bir hap üstüne alkol kalıcı hasar almandan korktum. İnşallah boyle bir şey yasamassin ama en kısa zamanda bir kadın doğuma gidip şeffaf bir şekilde süreci anlat ve kontrollerini yaptır.bedenime verdiği zarardan mı bahsediyorsunuz hapa verdiği bi zarardan mı gebelik istemiyorum da suan açıkcası