Lütfen yardımcı olun

lalalalalabens

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
6
0
26
daha önce ella kullanan var mı adetimden 2 gün önce ella kullandım normal günümde regl oldum ama bu ay 1 hafta geçti hala regl olmadım daha önce böyle bir durum yaşayan var mı

Pardon konunuzu yeni gördüm, kanama bir gün oldu demişsiniz. Öyle bir şey benim ya da yakınlarımın başına gelmedi, bilemiyorum. Ciddi bir yan etkiyse doktora görünün derim. Hamilelik konusunda bir şey diyemiyorum 🤷 Regl tarihini bekleyip test yapabilirsiniz. Ağrınızın hamilelik sebebiyle olduğunu sanmıyorum ama

Pardon konunuzu yeni gördüm, kanama bir gün oldu demişsiniz. Öyle bir şey benim ya da yakınlarımın başına gelmedi, bilemiyorum. Ciddi bir yan etkiyse doktora görünün derim. Hamilelik konusunda bir şey diyemiyorum 🤷 Regl tarihini bekleyip test yapabilirsiniz. Ağrınızın hamilelik sebebiyle olduğunu sanmıyorum ama
peki teşekkür ederim

meraba icime bosalmadan bi ilişki yasadık 6-7 aaat sonra ella ictim hatta o günün aksamı alkol aldım ertesi gün kanamam oldu 5-6 gün sonra da belimde agrı ve karnımda bi gariplik hamile olma ihtimalim var mıdır
Sanmıyorum ama elladan sonra aldığın alkol zararlı mı bilemedim.

bedenime verdiği zarardan mı bahsediyorsunuz hapa verdiği bi zarardan mı gebelik istemiyorum da suan açıkcası
Bedenine verdiği zarardan. Gebelik olduğunu dusunmuyorum. Ella zaten çok güçlü bir hap üstüne alkol kalıcı hasar almandan korktum. İnşallah boyle bir şey yasamassin ama en kısa zamanda bir kadın doğuma gidip şeffaf bir şekilde süreci anlat ve kontrollerini yaptır.

X