- 12 Mayıs 2020
- 32
- 40
- 23
- Konu Sahibi asdffasdds
Ben mastürbasyon bağımlısıyım sanırım sürekli yapıyorum ve sürekli istekliyim bunu aza indirmek için ne yapabilirim lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakın zaten yapmıyorum ramazanda olduğumuz için ama ramazandada yapılır böyle bi cevap bence olmadıKendine hakim ol mübarek ayda alla allaaa
Tutamıyorum çok istiyorum ramazanda yapmadım hiç ama rüyamda bile görüyorumYapmamak.
Allah Allah mübarek ay herkese değil bende alkol alıp yapıyorum ne olmuş bu arada bunu açan erkek bilginizeKendine hakim ol mübarek ayda alla allaaa
Bana mesaj attı ve kendisi erkek eminim sapıkAynı konuyu zaten açmıştınız?
Bana da yazdıBana mesaj attı ve kendisi erkek eminim sapık
Sapık olduğun içindir istesen yapmaya bilirsin zaten aynı konuyu açmışsın he he bizde yedikBen mastürbasyon bağımlısıyım sanırım sürekli yapıyorum ve sürekli istekliyim bunu aza indirmek için ne yapabilirim lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Bakın bana böyle yorum yapmayın lütfen erkek değilimOooo harun abi nerelerdeydin ?
Ne yazdığımıda söyleyin gerçekten çok yanlış hareketler bunlarBana da yazdı
Tamam harun ablaBakın bana böyle yorum yapmayın lütfen erkek değilim
size artık bişe demicem istediğinizi yazabilirsiniz iyi günler dilerim sizeTamam harun abla
Tenks abi pardon abla sanada iyi günlersize artık bişe demicem istediğinizi yazabilirsiniz iyi günler dilerim size
Çsize artık bişe demicem istediğinizi yazabilirsiniz iyi günler dilerim size
Çünkü insanlar şuan sapık ve erkek olduğuma inanıyor yorumlara bakmadınız mıkonuyu silmissin
inaniyorlarsa dogrudur o zamanÇünkü insanlar şuan sapık ve erkek olduğuma inanıyor yorumlara bakmadınız mı