Lütfen yardımcı olun

Fatos6137

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
4
0
1
31
Merhaba hanımlar 14+5 haftalık gebeyim sabah hemen üye oldum sormak için çokta korkuyorum gebeliğim başladığından beri burun açıcı sprey kullanıyorum ve bu spreylerin ciddi zararları varmış ve bu spreyleri bana doktorum yazmadı ben sürekli kullandığım için aklıma da gelmedi sormak çünkü bağımlı gibiyim ama çok korkuyorum ya bebeğime bişey olursa eşime diyordum o alıyordu spreyleri benim gibi kullanan varmı lütfen yardım edin 😞

Ben kızıma 7 aylik ken şu bebeklere kullandığımız burun acısı deniz su lari varya onlar dan kullandım doktor onları vermiş di ama olsun sen yenede üzülme allahım izniyle bebeğine bir şey olmaz

Ben kızıma 7 aylik ken şu bebeklere kullandığımız burun acısı deniz su lari varya onlar dan kullandım doktor onları vermiş di ama olsun sen yenede üzülme allahım izniyle bebeğine bir şey olmaz
İnşallah cok sağolun bilinçsiz kullandığım için korkmamak elde gedil

İnşallah cok sağolun bilinçsiz kullandığım için korkmamak elde gedil
Inanın ben neler kullandım dışım apse yapdi bilemediler annenin sağlı için alerjik ilaç lar verdiler çok kötü hasta oldum antibiyotik verdiler mecbur kaldım içtim şimdi ise dünyalar tatlısı 3 aylik kızım var yani alllahim onlari koruyor

Inanın ben neler kullandım dışım apse yapdi bilemediler annenin sağlı için alerjik ilaç lar verdiler çok kötü hasta oldum antibiyotik verdiler mecbur kaldım içtim şimdi ise dünyalar tatlısı 3 aylik kızım var yani alllahim onlari koruyor
Allah size bağışlasın🙏🏻 İnşallah

Benim ablamın 8 yıl çocuğu olmadı tüp bebek ler yaptılar tutmadı ve ablam bayaga yıprandı son zamanlarda adeti gecdi hamilelik testi yapdi çıkmadı bayaga psikolojisi bozulmuş doktor da ilaç lar verdi yutdu bayaga çok ilaç kullandı ve son 6 aydı hic adet olmadıydı sürekli alıyor du adet görmesi için adet sökücü haplar bitir di olmadı ve yemin ediyorum kimse inanmaz karni çok şişti karnına vuruyor du sonra dayanamadı doktora giddi ve dünya da başına ilk defa böyle bir şey yaşayan kişi olarak 7 aylik hamile olduğunu öğrendi doktor ablamdan bile daha çok şaşırdılar meğer test yaptığında hamile imiş çok bulantısı olduğunda giddiginde ise migren dediler sonra birden 26 haftalık hamile olduğunu 0grendi sonrada 35 haftalık ken doğum yapdi şımdı dünyalar tatlısı oluşumuz var yani allahım korudumu korur ne gelir se ondan gelir sen hic üzülme içini ferah tut

Evet bide böyle çok sonradan gebeliğini öğrenen insanlar da normal yaşamlarına devam ediyor ilaçlarda alıyorlar evet Rabim koruyor içim rahatladı sağolun yardımcı olduğunuz için

Merhaba hanımlar 14+5 haftalık gebeyim sabah hemen üye oldum sormak için çokta korkuyorum gebeliğim başladığından beri burun açıcı sprey kullanıyorum ve bu spreylerin ciddi zararları varmış ve bu spreyleri bana doktorum yazmadı ben sürekli kullandığım için aklıma da gelmedi sormak çünkü bağımlı gibiyim ama çok korkuyorum ya bebeğime bişey olursa eşime diyordum o alıyordu spreyleri benim gibi kullanan varmı lütfen yardım edin 😞
Burun spreyinin zararlı olduğunu seneler önce haberlerde görmüştüm, o zaman hamileydim 7 aylık felan. Kullanmışsın bilmeden ok, Rabbim korumuştur inşallah 🙏 ama bazı yorumlara takılıp bişey olmaz deyip kullanma canım istersen. Bu riske etmek olur bebeğini. Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Canım bende senin gibiydim. Deniz suyu önermişti doktorum bide tuzlu su .. Sen kullanma daha o spreyi tuzlu su yap o hepsinden iyi geliyor hemde zararsız

Back
X