Lütfen yardımcı olun

glmsr01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
48
14
3
32
Herkese iyi geceler
Temmuz ayında erken adet oldum normalde 30 32 günler aralığında olurdum
Temmuz’da 25. Gün adet gördüm 9 Temmuz’da
Eşimle ilişki sonrası ve öncesi beraberliğimiz oldu
En son da 3 Ağustos’ta beraber olduk
Ve ben bi anda adet olmadığımı fark ettim en son ilişkinin 12. Günü yani 15 Ağustos da idrar testi yaptım
Test iki belirgin çizgi ile pozitif oldu anında hiç beklemeden
İki gün sonra yani ilişkinin 14. Günü de dr a gittim karından kese gördü sat a göre 5+5 dedi
Kese çapı 1.48 cm ölçüsü vardı
Plansız bi gebelik olduğu için yumurtlama günü şu bu hiç bişey takip etmedim
Allah rızası için bileğisin olanlar yazsın kızlar
3 Ağustos da gebe kalmış olsam 12. Gün idrarda 14. Gün kese görür müydüm
Hemen hemen 3 Ağustos adet olacağım günler sırası oluyor bana yardımcı olun ilk kese fotoğrafı nı da yükledim belki bakıp daha iyi anlarsınız diye şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 5E1C5745-3738-46B6-83C7-88C9977DAC28.jpeg
    122,7 KB · Görüntüleme: 17
İlişkiden 14 gün sonra idrarda çıktı 17. Gün keseyi gördüm normal yani

Merhaba. Tarihleri mi yanlış yazdınız ben hiç bişey anlamadım

Merhaba. Tarihleri mi yanlış yazdınız ben hiç bişey anlamadım

Yok tarihler doğru şu an 33 haftalık gebeyim
Sadece döllenme gününü merak ediyorum
Son adet tarihim 9 Temmuz
Eşimle adet önce ve sonrası ilişkilerimiz oldu
Bide en son 3 Ağustos’ta oldu

Ben Ağustos 12 de ayni en son olan ilişkiden 12 gün sonda gebelik testi yaptım iki çizgi belirgin şekilde beklemeden çıktı hemen

En son ilişkiden 14. Gün yani testten iki gün sonra dr a gittim keseyi karından gördü

3 Ağustos’ta gebe kalmış olsam bu kadar erken kese görünür müydü
Ya da dr farkeder miydi kesenin boyutundan
Haftasına göre küçük olduğunu
Bana sat a göre 5+5 dedi
Daha yeni bir gebelik olsa anlar mıydı

Hee anladım şimdi canım kusura bakma. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Vallahi bu hafta olayları filan bayağ karışık ya ben de anlamadım. Doktorum da bana 4 haftalık demişti geçen hafta. Ama ben son adet tarihi ile hesaplama yapınca 6 hafta çıkıyordu. Doktor da bna 30-32 günde adet oluyorsan böyle olması normal demişti. Senin de belki daha önceki ilişkinde tutmuştur

Sizinki de hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ sağlim kucağınıza almak nasip olsun Evet bende onu soruyorum bi çok tecrübeli insanlar var burda
Yardımcı olurlar diye sormak istedim daha önce mi kaldım yoksa keseyi gördükten 14 gün önce mi kaldım ?

Teşekkür ederimm :) doktorunuz ultrasondaki ölçüye göre birşey söylemiyor mu peki

Daha önce hamile kaldınız.
3 ağustostaki ilişkiden sonra gebelik değeriniz iki haftasa öyle çıkamazdı.

Şu an 33 hafta 2 günlük olduk
Haftasıyla uyumlu diyor doktorlar
Ve son adet tarihimden 2 3 gün falan da büyük çıkıyor
Haftasıyla uyumlu demek ne demek daha onu da anlamadım
Yani iyi birşey her şey yolunda demek :) bence artık kafana takma ve keyfini çıkar çoğu gitmiş azı kalmış

Yani iyi birşey her şey yolunda demek :) bence artık kafana takma ve keyfini çıkar çoğu gitmiş azı kalmış
Aynen öyle bitirdim çok şükür ama ne zorluklarla bitirdim darısı size olsun

Kafama takılan kısmı şu
Daha yeni bir gebelik olsa dr bunu anlardı galiba değil mi

Aynen öyle bitirdim çok şükür ama ne zorluklarla bitirdim darısı size olsun

Kafama takılan kısmı şu
Daha yeni bir gebelik olsa dr bunu anlardı galiba değil mi
Yani bana kalırsa anlardı :) ama sana da hak veriyorum. Doktorum bana kese bu bak dediğinde emin misiniz diye sordum yani kese bu diyor ama ben bakıyorum birşey göremiyorum herşey aynı gibi :)) sonra internette hep kötü şeyler okuduğum için hamilelikle ilgili, sana interneti yasaklıyorum dedi. :) doktorunuz anlardı ve size söylerdi bence içiniz rahat olsun.. Ben de 10 gün sonra kalp atışı için gidicem inşallah

Ayyy ne kadar güzel İyi haberler duyun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…