Lütfen yardımcı olun siz böyle biseyle karşılaştınız mı??!!

shgkgz2903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2022
20
6
28
Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti ve erken gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı nedir ne değildir bilmiyorum bu sonuç 2 DKK içerisinde böyle çıktı.. yardımcı olur musunuz lütfen?!!

Eklentiler

• 16759408774415880448675986747807.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 2.785
Test bozuk canım tekrardan yap belkide var ondan ortada çıktı o çizgi belli olmuyor ki bidaha yaparsan net olur

Aşkım hemen koş normal kaset testi al, bu arızalı sanırım ama zaten pozitif çıkacakmış sanırım

Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti ve erken gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı nedir ne değildir bilmiyorum bu sonuç 2 DKK içerisinde böyle çıktı.. yardımcı olur musunuz lütfen?!!
Testin içinden küçük paket gibi birşey çıktımı eğer o çıkmasıyla bozuk büyük bir ihtimal tekrar yap

Kizlar mrb 7 aylık evliyim daha öncesinden korunuyordum ama 3 aydir korunmuyorum şimdilik bir gebeliğim yok ama reglime 2 gün kaldı kasiklarimda hafif bir ağrı var daha öncesinden böyle olmazdım regl olacağım gün sabah belim agrirdi bir kaç saat sonra regl olurdum test falan da yapmadım hamile olabilir miyim sizce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…