Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen yardımcı olun siz böyle biseyle karşılaştınız mı??!!
Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti ve erken gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı nedir ne değildir bilmiyorum bu sonuç 2 DKK içerisinde böyle çıktı.. yardımcı olur musunuz lütfen?!!
Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti ve erken gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı nedir ne değildir bilmiyorum bu sonuç 2 DKK içerisinde böyle çıktı.. yardımcı olur musunuz lütfen?!!
Kizlar mrb 7 aylık evliyim daha öncesinden korunuyordum ama 3 aydir korunmuyorum şimdilik bir gebeliğim yok ama reglime 2 gün kaldı kasiklarimda hafif bir ağrı var daha öncesinden böyle olmazdım regl olacağım gün sabah belim agrirdi bir kaç saat sonra regl olurdum test falan da yapmadım hamile olabilir miyim sizce..