- 20 Ocak 2021
- 134
- 13
- 48
- 25
- Konu Sahibi Byazzambak
Arkadaşlar merhaba, bende huzursuz bağırsak sendromu(ibs) var. Gastroenteroloji doktorum psikiyatri ye gitmemi söyledi. İnternette okuduğum yorumlarda da ibs olanların psikiyatrik tedavi ile çok iyi olduklarını okumuştum. Ben çok iyi bi psikiyatriye gittim internette yorumları çok iyiydi. Verdiği ilacı bi tane içmemle beynim yandı kitlendim sanki. Dün başka psikiyatri ye gittim. Doktor panik ve takıntıya bağlı ibs olmuşsun ufak bir tedavi başlayalım ya daha kötü olursan diye söyledi korktum. Önceki doktorun ilaçlarına baktı bunlar çok ağır olmuş yan etki yapmış sana dedi. Anafranil 25 mg selectra25 mg yazdı. İnternette yorumları okudum ilaçların yan etkilerinden korktum. Kendimi de iyi hissediyorum dışarı çıkıyorum gezip tozuyorum o yönden hiç sıkıntım yok sadece sıkıntım karın ağrım var doktorda bağırsağın anormal kasıldığı için çok normal karın ağrın dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Üniversite sınavına hazırlanırken antidepresan kullanmıştım o zman çok iyi gelmişti ama şuan hiç cesaret edemiyorum