• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardimci olun kizlar bu durumu takinti tapmis durumdayim

cikolatali__gofret

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
2
0
1
Manisa
Merhaba sorum kizlik zariyla ilgili olacak ve bastan belirtmek istiyorum hic iliskiye girmedim fakat eskiden kabizlik sorunu cekince ikinirken birkac damla kan gelmisti aynayla bakmaya calistigim zaman kızlık zarimda saat 1 yonunde yırtık gibi bur sey var internette yirtigin vajina duvarina kadar uzanmasi gerektigini okumustjm aksi halde çentik oldugu yaziyordu biliyorum doktora git diyeceksiniz ama utaniyorum nasil gidecegimi bilmiyorjm kendim bakmaya calisarak bu yorumu yapmaya calistim fakat centik mi yirtik mi auiramiyorum size sorum eger kizlik zari yirtilmis olsa tek bi yerde yirtik olabilir mi bu konuyu takinti yaptim ve butun gunumu bunu dusunerek geciriyorum lutfen yardim

Merhaba sorum kizlik zariyla ilgili olacak ve bastan belirtmek istiyorum hic iliskiye girmedim fakat eskiden kabizlik sorunu cekince ikinirken birkac damla kan gelmisti aynayla bakmaya calistigim zaman kızlık zarimda saat 1 yonunde yırtık gibi bur sey var internette yirtigin vajina duvarina kadar uzanmasi gerektigini okumustjm aksi halde çentik oldugu yaziyordu biliyorum doktora git diyeceksiniz ama utaniyorum nasil gidecegimi bilmiyorjm kendim bakmaya calisarak bu yorumu yapmaya calistim fakat centik mi yirtik mi auiramiyorum size sorum eger kizlik zari yirtilmis olsa tek bi yerde yirtik olabilir mi bu konuyu takinti yaptim ve butun gunumu bunu dusunerek geciriyorum lutfen yardim
Kızlık zarı değildir o Hemoroid rahatsızlığından ötürü kan gelmiştir.

Ikınmakla ordan kan gelmesi ne alaka yaw.:)hemoroitsindir makat bölgenden kan gelmiştir.ayrıca çok takntlysan doktora gt bence.

Aynyla kzlık zarnı nasl gördün ben anlamdm yahu o kdar yaknda mı :37: :37:
Hemroid yüzünden kan gelir takntı yapmyn bnce ve utanmyın gidin doktra en net bilgi orda sonuçta

Son düzenleme:
kızlık zarı kabız olunca nasıl yırtılsın Allah aşkına,yapmayın nolur :53:

eğer başka bir sebepten şüpheleniyorsanız buradan sağlıklı bi yanıt alacağınızı düşünmüyorum en doğrusu doktora gitmeniz.

siz böyle şeyler yazınca aklıma elinizde ayna bakmaya çalışırkenki haliniz geliyor 3 gün yemek yiyemiyorum :/ nasıl açıosun nasıl bakıosun pes be arkadaşım.Yıl olmuş 2014 biz hala elimizde ayna zar muayenesi yapıyoruz...

sanki tıbbi bir bilgin varmış gibi kendi kendine teşhis koymussun yırtıkmışta çeltikmişte saçmalama lütfen bişey yoktur aynayla bakıp kurcalama

Bu tarz yazıların uzmanı Haydar Dümen problemini onunla paylaş bence. Aynadan bakınca görünen ve saat 1 yönünde yırtığı olan kızlık zarı pehhh konuşuyordur da o şimdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hem kabızdan diyon hem de 1 yönünde yırtık bilgin var gibi.

ağaçtan düşme bisikletten düşmede alternetif arasında.

Kabızlıkdan olmaz bişey takındı yapıp hayatı zehir etme kendine olmadı kontrole gidersin rahat eder için

ay ozur dilerim ama guldum saat yonunde vs... arkadasim vajinanla ugrasmayi birak kabızlık sorununda bekaretine bisicik olmamistir. vajinanla ugrasmayi birak enfeksiyon kaparsin ellemeye vs. kalkma bir felakete sebep olma...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X