Lütfen yardımcı olun kimyasal gebelik

derin2789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
10
0
1
23
Buraya fotoğraf atmak yasak mı düşük yaptım galiba lütfen yardımcı olun ne olduğunu anlayamadım kimyasal gebelik nedir regli oldum sandım bi kaç gündür kanamam var ama parça geldi kimsayal gebelikte regli gibi kanama oluyormuş lütfen yardımcı olun fotoğraf atmak istiyorum özelden yardımcı olurmusunuz Yokmu cevap vericek birisi

Son düzenleme:
Buraya fotoğraf atmak yasak mı düşük yaptım galiba lütfen yardımcı olun ne olduğunu anlayamadım kimyasal gebelik nedir regli oldum sandım bi kaç gündür kanamam var ama parça geldi kimsayal gebelikte regli gibi kanama oluyormuş lütfen yardımcı olun fotoğraf atmak istiyorum özelden yardımcı olurmusunuz Yokmu cevap vericek birisi
Merhaba ben iki tane kimyasal gebelik geçirdim
Parçalı ve sancılı bir refli oluyor normalden ağrılı geçer
Yinede kandan beta hcg değerinize baktırın 5 in altına düşene kadar takip edin

Arkadasin dedigi gibi oluyor. Normal bir gebelik olarak gecmiyor. Hastaneye gidersen beta bakarlar.

Peki sonradan kahverengi lekelenmeniz oldu mu veya parça geldikten sonra regliniz bitti mi

Kimseye foto atmayın da . Bi kaç gündür kanama varsa neden doktora gitmediniz

Peki hamile miydiniz yani ? Test falan yapmısmıydınız bazen regl döneminde vücut İntihap atar böyle çamur gibi falan gelir derler öyle duydugum olmuştur
Test yapmadım hemen belli olmaz diye yapacaktım aslında sonrada kanamam gelince bende regli oldum diye bırakmıştım belki de regliyimdir bilmiyorum ama erken oldum bi kaç gün normalde erken olmam geç olurum bi kaç gün aksardı bu sefer erken geldi gelen şey parça mı onuda tam anlayamadım ama artık hayırlısı olsun

Test yapmadım hemen belli olmaz diye yapacaktım aslında sonrada kanamam gelince bende regli oldum diye bırakmıştım belki de regliyimdir bilmiyorum ama erken oldum bi kaç gün normalde erken olmam geç olurum bi kaç gün aksardı bu sefer erken geldi gelen şey parça mı onuda tam anlayamadım ama artık hayırlısı olsun
Ramazan dengeleri bozuyor erken geç olayı oluyor .

Bende aynısını yaşıyorum şuan pütürlü parçalar dökülüyor iltihap döküntüsü de var tabi ama normalden fazla kanamam var. Yarın doktorla gidecem bende

Back
X