• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardimci olun hanimlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurr64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
536
Puanlar
103
Tsh:2.22
Fsh:5.11
Edrradiol:8.09
Lh:5.77
Prolaktin:18.12
Sonuclarim bunlar. Doktor 3 kutu diane yazdi. Sol yumurtalikta kucuk bir de kist varmis. Diane kullanmak istemiyorm.bu degerlere su an icin cocugum olmasi imkansiz mi nolur yardimci olun

Tsh:2.22
Fsh:5.11
Edrradiol:8.09
Lh:5.77
Prolaktin:18.12
Sonuclarim bunlar. Doktor 3 kutu diane yazdi. Sol yumurtalikta kucuk bir de kist varmis. Diane kullanmak istemiyorm.bu degerlere su an icin cocugum olmasi imkansiz mi nolur yardimci olun
Bildiğim kadarıyla sadece estradiol düşük çıkmış. Ama diğer hormonların gayet iyi olduğu için belki birkaç ayda ilaçla onu da yükseltmek istemiştir doktor. Çok basit bir sorun ve tedavisi kolay diye biliyorum. Doktor ne dedi? Çocuk istedigin için kullanmak istemiyorsun galiba ama zaten bütün hormonları normal olanlarda bile gebelik zaman alıyor. Sonra boşa zaman geçti diye pişman olma diye yazıyorum. 3 ay vücudun hormonların kendini toparlar bence.

Evet cocuk istegi icin kullanmak istemiyorum. Doktor buyuo bir sey degil 3 ayda toparlar gbilerinden seyler soyledi. Ama malum d.kontol ilaci sonrasi da bebek hemen olmuyor. O sebepten kendimce tereddutlerim var. Siz ilaci kullanin mi dyosunuz yani?

Back