selam kızlar uzun süredir bu forumu okuyordum ama yeni üye oldum ben Haziran'da evlendim Mayıs'ta yasmin kullanmaya başlamıştım(adet düzensizliği için) bir aydan fazladır bıraktım bebek istiyoruz yasminden sonra adetim düzene girdi 21 ila 25 günde olmaya başladım kullanırken arkadaşlar Ağustos un 6sında ve 10 Ağustos ta ilişki ye girdik ve yumurtlama tarihine denk getirmeye çalıştık ilki 9. gün oldu ikincisi 14. gün ve ilk ilişkiden 7 gün geçmişti ikinci ilişkiden 3 gün geçmişti ve adetime 12 gün vardı ben kan testi yaptırdım bekleyemedim sonuç negatif çıktı değerim 1.20 bi kadın doğum uzmanına birisi sormuş demiş adetime 5 gün var kan testim 1.20 çıktı doktorda demiş çok erken yaptırmışsın adet gecikmesi olduğunda tekrar yaptır demiş kızlar şuan göğüslerim normalin 2 3 katı büyüklükte ve şiş uçları çok hassas renkleri koyu uçlarının ve mide bulantım oluyo baş ağrım ve baş dönmemde var baş dönmesi sık değil adetime 10 gün var ne yapayım umudumu bu ay ki denemelerim için kessem mi bir de ilk ilişki de spermler kısa sürede akmıştı ikincisinde hemen hemen hiç akmadı napayım hala umut var mı sizce