lütfen yardımcı olun :( Göğüslerim çok küçük

saadet16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
1
0
36
Bursa
Göğüslerim çok küçük lütfen yardımcı olun 3 ay sonra düğünüm var ama ben kendimi çok kötü hissediyorum destekli 75 i bile doldurmuyo ameliyat olmadan doğal yoldan ilaçla büyür mü acaba? ayrıca hangi doktora gitmem gerekiyor? kadın doğum mu?hastane polikliniklerine baktım kimisinde meme polikliniği de var ama o dr ların branslarına baktım genel cerrah dio. ne yapacagım bilmiyorum... =((

bence hıc kafana takma evlendıkten sonra ve dogumdan sonra gogsus 2 beden buyuyor.genede ısrar edıyorsan genel cerahı yada gögüs cerehına gıdeceksın

arkadaşım bence boşu boşuna problem yapıyorsunuz benimde aynıydı 75 bol geliyordu fakat ben hiçbir zaman problem yapmadım...doğumdan sonra birazda kilo aldım şu an 80 e yakın...

destekli südyen kullanırsın problem kalmaz...herşeyin doğalı güzeldir...bu kadar küçük şeyleri kafana takıp beyin hücrelerini doldurma...ilerde kafana takacağın daha büyük problemler olacak....

güzel şeyleri düşün bak seni seven bir erkek var evleniyorsun ilerde seni güzel bir hayat bekliyor sevgiyle kal...

canım aynı durumdan bende muzdariptim ama önemli olan büyüklüğü değil işlevi...bu iğrenç espiri bir yana eşin seni sevdikten sonra göğsün küçükmüş büyükmüş hiç bakmıyor bile,bunun için kendini boşuboşuna üzme.bende evlenmeden önce çok dert ederdim ama eşim hiçbir zaman küçük vs...birşey demedi,hatta ben dedikçe hayır ben onları seviyorum diyor,önemli olan aranızdaki sevgi,gerisi boş...

bence hıc kafana takma evlendıkten sonra ve dogumdan sonra gogsus 2 beden buyuyor.genede ısrar edıyorsan genel cerahı yada gögüs cerehına gıdeceksın

ben göğüslerin evlendikten sonra büyüdüğüne inanmıyorum çünkü ben 3 sene evli kaldım hiç büyümedi göğüslerim

Benimkilerde küçük ama eşim hiç sorun yapmadı hatta bu halini seviyor doğal diye.

küçük göğüsü sorun etmeyin bence keşke benimkilerde küçük olsaydı. hatta küçültmek için ameliyatı bile düşünüyorum bazen. benimkiler 105lik nadide sultanlar. :26: çok sorun oluyorlar mesela sütyen dayanmıyor yaz kış pişiklerle mücadele ediyorum istediğim sütyeni takamıyorum bazen sırt ağrısı bile yapıyorlar eşim şikayetçi değil hatta ameliyat olursan seni boşarım bile diyor ama birde bana sorun arkadaşlarım içinde küçük göğüslülere ne güzel keşke benimkilerde böyle olsa diyorum. ama ne yapalım işte. hiç üzülme bence çok şanslısın zaten bebek emzirirken büyüyorlar emin ol.

kıs boşver naapcan göğsü. yağ o yağ
benim de hiç yok. hemde hiç nerdeyse 65 altı alıştırma sütyenleri bile büyük geliyor. eğer kilo problemin yoksa bence dert etme...bebişkon olunca illa biraz büyür. büyümese de her zaman spor durursun

yahu evlendikten sonra neden büyüsün göğüsler hormonlar mı değişiyo sanki
tamam emzirince filan biraz büyür deforme olur belki ama, evlilik ne alaka
bi de adet sancısı için filan derler bu lafı hiç ilgisi yok
2 çocuk doğurmuş 48 yaşındaki annemin adetleri hala sancılı geçiyo

kıh kıh kıh benim goncam çok zıttır göğüslere. lımbır lımbır yağ bide sexy miş gibi açan açana falan der..
şüpheleniyorum benden habersiz oğuz aatayın kitabını mı okudu diye:):) body world sergisine gittiğimizde göğüslerin deri altındaki hallerini görünce bak ıııyyy saf yağ,ancak kaliteli sabun olur bunlardan demişti

göğüslerim normal boyutlarda. kilo alınca büyüyor benimkiler. bi de doğum kontrol hapı da büyüttü. sevmiyorum fazla büyük olmasını da.kıyafetlerden çıkıntı gibi duruyorlar. 75-80 ideal bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…