Oyuncağa uzanması falan 4.ay gibi olur. Bebeğiniz başını tutsun en önemlisi o. Ya kıyamam yaşınız çok genç demeyin öyle.Kırk yaşında anne oldum ürün gbi inceluorum nolur elestrmeyin intrnette ikinci ayda oyuncağa uzanır göz teması kurar yazior
Ne tatlısınız bende dgum sonrası anksiyete gelisti hamikeyken bir yakınımda gordgum için sanırım ...Oyuncağa uzanması falan 4.ay gibi olur. Bebeğiniz başını tutsun en önemlisi o. Ya kıyamam yaşınız çok genç demeyin öyle.
Bebeğiniz zamanla hepsini yapacak inşallah ama şu an derdi gaz olur daha minik
Olabilir lohusalık zor gerçekten. Kendinizi korkutmayın kimseyi de dinlemeyin doktor kontrolünde aklınıza takılan şeyleri sorun. Özellikle sosyal medyada çok şey dönüyor insan endişe duyuyor anlıyorum siziNe tatlısınız bende dgum sonrası anksiyete gelisti hamikeyken bir yakınımda gordgum için sanırım ...
65 günlük yazmışsın canım çok fazla beklenti içindesin.benim oğlum 4 aylık filanda güldüğünde üzme kendini bugünlerin yavrunun tadını çıkar65 günlük bebeğim var.. bir haftadr sanki beni görmüyor ilk ay gozlerini bnden ayirmiyordu ..fakat şu an yakalamaya calisiorum sanki kaçırıyor ..emerken bazen bkuor bazende ozellikle uyku yaklastiysa yastık perdeye yani gözleri yukari doğru dalior beş dk kadar...sosyal gülümseme 54 günlükken başladı ama onuda canı isterse guluor bazen de gulmuor...malum günümuz annelerinin yeni takintisi otizm kafamda dönüp duruyor...mesela emerken hep bakuormu szinkiler yada her seslendgnzde guluormu....
65 günlük bebekte teşhis konmaz daha çok küçük65 günlük bebeğim var.. bir haftadr sanki beni görmüyor ilk ay gozlerini bnden ayirmiyordu ..fakat şu an yakalamaya calisiorum sanki kaçırıyor ..emerken bazen bkuor bazende ozellikle uyku yaklastiysa yastık perdeye yani gözleri yukari doğru dalior beş dk kadar...sosyal gülümseme 54 günlükken başladı ama onuda canı isterse guluor bazen de gulmuor...malum günümuz annelerinin yeni takintisi otizm kafamda dönüp duruyor...mesela emerken hep bakuormu szinkiler yada her seslendgnzde guluormu....
Moro reflexi olabilir mi ?benim bebeğimde öyleydi kendi kendini uyandırırdi eskiden o yüzden kundak yapılırdıAslında doğduğundan beri panik haldeyim cevremde çok örnek olunca yas da 39.kendi kendimi hamileyken doldurdum şu an herşeyi sorun ediorum .yüksek seslere irkilmuor uyanıkken başına gelen varmı arkadaşlar bunuda sorayım uyurken irkilior ama uyanıkken hiç irkilme yok
Ayrica 39 yaş olunca ne oluyor?o yaşta 2.3. çocuğunu doguranlarla sizin tek farkınız ilk çocuğunuz olması.lutfen kendinizi yıpratmayinAslında doğduğundan beri panik haldeyim cevremde çok örnek olunca yas da 39.kendi kendimi hamileyken doldurdum şu an herşeyi sorun ediorum .yüksek seslere irkilmuor uyanıkken başına gelen varmı arkadaşlar bunuda sorayım uyurken irkilior ama uyanıkken hiç irkilme yok
Uyanıkken de irkilmesi gerekmezmi yüksek seslere tepki vermiyorMoro reflexi olabilir mi ?benim bebeğimde öyleydi kendi kendini uyandırırdi eskiden o yüzden kundak yapılırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?