• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun çok üzgünüm

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.941
4.485
358
İyi geceler herkese,
Dün öğleden sonra kızım geniz eti ve kulak tüpü ameliyatı geçirdi
Ameliyattan çıktı dün gece de bugün de pek fark edemedik daha doğrusu çok yeni diye normal saydık ama çocuk bildiğiniz peltek konuşuyor eskiden bildiğiniz seri ve düzgün cümle kuran çocuk şuan net peltek olmuş

Bunu yaşayan duyan bilen var mı ?
Çok canım sıkıldı.Doktoru yarın arayacağım tabii ki ama uyku tutmadı normal mi geçici mi kalıcı mı acaba delircem ☹️

Yanlış yönlendirmek istemiyorum ama yeğenim de aynı ameliyatı olmuştu ve sanırım benzer durum olmuştu sonra 1-2 güne düzeldi şuan sapasağlam , inşallah geçicidir ve yarın mutlaka doktora sorun

İyi geceler herkese,
Ameliyattan çıktı dün gece de bugün de pek fark edemedik daha doğrusu çok yeni diye normal saydık ama çocuk bildiğiniz peltek konuşuyor eskiden bildiğiniz seri ve düzgün cümle kuran çocuk şuan net peltek olmuş

Çok canım sıkıldı.Doktoru yarın arayacağım tabii ki ama uyku tutmadı normal mi geçici mi kalıcı mı acaba delircem ☹️
Konuyla ilgili bilgim yok ama.ben küçükken bademcik ameliyatı olmuştum uc gün hiç konusmamisim. O kadar ki annemler bu kıza ne yaptılar niye konuşmuyor diye telaş etmişler.
Ama ben hatırlıyorum abim çok korkutmuştu beni o yüzden konusmamistim.
Belki geçici bir durumdur hemen telaş yapmayin

İyi geceler herkese,

Benim kızımın nda geniz eti alındı tüp konmadi.ilk.ciktiginda amelyattan sesizce konuştu ben çok.duygulandim nasıl ağladım incecik sesi var gibiydi.sonra dondurma.yedordiler ama benimki pek sevmez dondurma.yemedi çok biraz vakit geçtikçe eski sesine döndü konuşmasında normaldi

Benim kızımın nda geniz eti alındı tüp konmadi.ilk.ciktiginda amelyattan sesizce konuştu ben çok.duygulandim nasıl ağladım incecik sesi var gibiydi.sonra dondurma.yedordiler ama benimki pek sevmez dondurma.yemedi çok biraz vakit geçtikçe eski sesine döndü konuşmasında normaldi
Yok kızım bildiğiniz ş sesini çıkaramıyor ve artık oturuyor iyi yani öyle ödemli olsa herhalde yatar kalkamazdı

Yok kızım bildiğiniz ş sesini çıkaramıyor ve artık oturuyor iyi yani öyle ödemli olsa herhalde yatar kalkamazdı
Boğazını tam hareket ettiremiyordur.ve narkoz aldiya sersemletme olabilir.t kendini yarın toparlasin annesi sakin kalmaya calisin endişeli gozukmesyin çocuğunuza.

Daha yeni çıkmış ameliyattan acele etmeyin bence :KK14:Çocuklar yetişkinler gibi değil hemen toplanamıyorlar, boğaz bölgesinde ödem vardır, narkozdan ayamamıştır birkaç gün bekleyin kendine gelsin

Geniz eti ve bademcik ameliyati olmustum. Peltek konusmayi birakin konusamiyor, tukurugumu bile yutamiyirdum. Muhtemelen geçicidir. Yaralari ve odemleri iyilesmeye baslayinca duzelir
İnşallah çok üzgünüm
Kızım konuşmayı çok sever çok girişkendi çok üzülür eğer kalıcı olursa
İçine kapanır resmen hayatı değişir

Daha yeni çıkmış ameliyattan acele etmeyin bence :KK14:Çocuklar yetişkinler gibi değil hemen toplanamıyorlar, boğaz bölgesinde ödem vardır, narkozdan ayamamıştır birkaç gün bekleyin kendine gelsin
Dün demişim aslında saat itibariyle önceki gün demeliydim
16 kasımda saat 15 te oldu yani 1,5 gün oldu yarın 3 te 2 gün bitecek

Dün dediğim 16 kasım da oldu
Yani 1,5 gün oldu
Erken korkmayın tam boğazı tlrahatlasin kıvırıp dilini ağzını konuşur.siz kötüyü cagirmayin kötü şeyler düşünmeyin çocuğunuza asla bunu belli etmeyin konuş de bakalım şunu bunu gibi normal davranın .çok zor biliyorum bir anne olarak ama dayanın onun iyiliği için.

Anne olmak çok zor biliyorum şu an ne yaşadığınızı hiç kimsenin evladina Allah'ım zarar gelmesin.yarin boğazı rahatlar daha ne konusur

İyi geceler herkese,

Benim oğlum da söylediğiniz operasyonların aynısını geçirdi. Bi kaç gün genzinden cok farklı bir ses tonuyla konuştu daha sonra düzeldi. İçiniz rahat etsin isterseniz doktoruna sorup en doğru bilgiyi ondan alabilirsiniz. Geçmiş olsun

Benim oğlum da söylediğiniz operasyonların aynısını geçirdi. Bi kaç gün genzinden cok farklı bir ses tonuyla konuştu daha sonra düzeldi. İçiniz rahat etsin isterseniz doktoruna sorup en doğru bilgiyi ondan alabilirsiniz. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim yarın arayacağım zaten
İnşallah dediğiniz gibi geçicidir 🤲🏻

Back